Békéltető testületi tag/elnök (Székesfehérvár)

Békéltető testületi tag/elnök (Székesfehérvár)
Jelentkezem az állásra ›

Pályázat Fejér Megyei Békéltető Testületi tagságra

Közzétételi hirdetmény

 

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (FMKIK) általános tájékoztatót és pályázati felhívást tesz közzé a Fejér Megyei Békéltető Testület tagjai/elnök pályáztatása érdekében; a megbízatás kezdete 2020. január 01. – 3 éves határozott időtartamra. A pályázati felhívás jelen tájékoztató után külön íven olvasható.

A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény (Fgytv.) 2019. szeptember 1-jén hatályba lépett módosítása a békéltető testületi tagok és az elnök kiválasztását a jövőben pályázati eljáráshoz köti. A pályázati kiválasztással kapcsolatos feladatok végrehajtása a területi kereskedelmi és iparkamarák feladata.

A jogviszony időtartama 2020. január 1-jétől kezdődő 3 év határozott időtartamra szól.

A békéltető testületi tagsági jogviszony megbízás keretében, míg a békéltető testületi elnöki pozíció megbízási szerződés vagy munkaviszony keretében is ellátható. A feladat ellátásának helye: Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Fejér Megyei Békéltető Testület (Gazdaság Háza, 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.).

A békéltető testületbe azok jelentkezését várjuk, akik felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkeznek és legalább 2 év szakmai gyakorlatot tudnak igazolni olyan szakterületekről, amelyek a fogyasztóvédelemhez köthetők. Előnyt jelent az idegennyelv-tudás és jogi-, valamint adminisztratív területen szerzett tapasztalat, kereskedelmi jártasság, építőiparban, lakossági szolgáltatások területén szerzett tapasztalat. A pályázatokat a www.fmkik.hu kamarai honlapon megjelent Közzétételi hirdetményben közölt módon és tartalommal kérjük benyújtani a kamara címére. Az előírt dokumentumokat csatolni kell, hiánypótlásnak nincs helye.

A békéltető testület: Alternatív vitarendezési fórum a fogyasztók és a vállalkozások közötti fogyasztói jogviták ingyenes, gyors rendezése érdekében; a felek számára egyszerű, érthető eljárási szabályok révén.

Pályázati feltételek: fmkik.hu honlapon közzétett hirdetményben olvasható.

Székesfehérvár

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok