Beszállítói minőségbiztosítási mérnök (Győr-Moson-Sopron megye)

Beszállítói minőségbiztosítási mérnök (Győr-Moson-Sopron megye)
Jelentkezem az állásra ›

Az Ön új cége

Nemzetközi elektronikai partnercégünk autóipari és háztartási berendezések gyártásának folyamatos technikai fejlesztése érdekében új szakemberrel bővíti minőségbiztosítási csapatát.

Beszállítói minőségbiztosítási mérnök

Az Ön új pozíciója

A beszállítói minőségbiztosítási mérnök a beszállítói kapcsolattartás és a beérkező anyagok vizsgálata mellett az alkatrészminőség rendszeres felügyeletével is hozzájárul a folyamatos termelés biztosításához. Aktívan részt vesz a vevői auditokon és az ezekre való felkészülésben, emellett pedig tartja a kapcsolatot a külföldi kollégákkal is.

Mire van szüksége a sikerhez

A pozíció sikeres betöltéséhez mindenképpen szükséges a felsőfokú műszaki végzettség, az analitikus gondolkodás és a jó problémamegoldó készség. Fontos a tárgyalóképes angol nyelvtudás írásban és szóban, illetve a hasonló munkakörben szerzett, minimum 2 éves tapasztalat.

Mire számíthat partnerünktől

A vállalat a versenyképes juttatási csomag mellett lehetőséget biztosít a szakmai- és személyes fejlődésre is. A stabil nagyvállalati háttér mellett teret enged a saját elképzelések megvalósításának is.

Munkavégzés helye

Győr-Moson-Sopron Megye

Jelentkezés módja

Mit kell tennie most Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok