Beszerző Mérnök (Budapest)

Beszerző Mérnök (Budapest)
Jelentkezem az állásra ›

Beszerző Mérnök

 

Az Ön új cége

Beszerző Mérnök pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, járműipari partnerünk csapatában Budapesten.

 

Az Ön új pozíciója

A Beszerző Mérnök pozícióban feladata lesz a beszerzett műanyag alkatrészek költségszerkezetének (anyagköltségek, gyártási költségek) elemzése és kiértékelése. Szoros együttműködésben dolgozik a Kategória Beszerzéssel, kalkulációkat készít az új termékek irányáraival kapcsolatban a fejlesztés számára és részt vesz a beszállítói tárgyalásokon. A Beszerző Mérnök feladata lesz a költségmegtakarítási lehetőségek azonosítása és értékelése a termék design, termékspecifikációk vagy a gyártási technológia módosítása révén.

Mire van szüksége a sikerhez

A Beszerző Mérnök pozíció betöltéséhez mérnöki végzettség, minimum 2 éves műanyag komponensek gyártásában és/vagy fejlesztésében szerzett tapasztalat és tárgyalóképes angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől

A vállalat a magyar járműipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Az egyik legnagyobb Gyártó- és Supply Chain központtal van jelen a régióban, ahová folyamatosan várják az új kollégákat.

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Budapest

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok