Értékesítési munkatárs (Budapest)

Értékesítési munkatárs (Budapest)
Jelentkezem az állásra ›

PSP®
International
PSP Siklóssy és Partner Kft.


Üzlet- és áruházi berendezések, logisztikai termékek gyártásával, forgalmazásával foglalkozó, Európában kiemelt piaci pozíciókkal rendelkező német tulajdonú megbízónk részére keresünk

ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRSAT
(Budapest III. kerület, angol vagy német nyelv)
 

Feladatai közé tartozik többek között a néhány éve induló és felfutóban lévő logisztikai üzletág (pl. gurulós konténerek, komissiózós kocsik, raklapfeltétek…) piaci lehetőségeinek kiaknázása, a meglévő és új vevőkörtől érkező ajánlatkérések egyeztetése, személyes kapcsolattartás ipari- és logisztikai felhasználókkal, kereskedelmi láncokkal, kiskereskedőkkel.
 

Feltétel az értékesítési tapasztalat, angol és vagy német nyelv középszintű ismerete, jó kommunikációs készség, a „B” kategóriás jogosítvány és utazási hajlandóság. Előnyt jelent a műszaki érzék, műszaki végzettség és a műszaki termékek értékesítésében szerzett tapasztalat!
 

Kérjük, magyar és német/angol nyelvű fényképes önéletrajzát - amelyet bizalmasan kezelünk - a 38789 pályázati számra hivatkozva a "Jelentkezem az állásra" gombra való kattintással küldje el.

www.psp-siklossy.hu

PSP Siklóssy és Partner Kft.

1051 Budapest, József nádor tér 8., I./2. Tel.: 266-5235

Budapest

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok