Értékesítési munkatárs (Budapest)

Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. Értékesítési munkatársat keres.

Értékesítési munkatárs (Budapest)
Jelentkezem az állásra

Európa legnagyobb cipőkereskedelmi lánca, több mint 110 üzlettel országszerte

ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRSÁT

keresi BUDAPEST – CSEPEL PLÁZA-i (II. Rákóczi Ferenc út 154-170.) munkavégzéssel.

 

Az első dolog, amit tudnia kell, hogy nálunk az Értékesítési munkatársak a vevőkre fókuszálnak, és akkor érzik jól magukat, ha nem kell tétlenül állniuk.

Másrészt, elegendő lendülettel és kitartással rendelkeznek, hogy a heti 20 órás munkaidőben, ne csak fenntartsák a tökéletes rendet és tisztaságot az üzletben, hanem aktívan segítsék vevőinket a megfelelő cipők és kiegészítő termékek megvásárlásában.

Harmadrészt, az Értékesítési munkatársaink szívesen és pontosan követik a vezetőik utasításait és a Deichmann alaposan átgondolt és kipróbált szabályrendszerét. Tisztában vannak azzal, hogy a vevőinknek azzal is segítséget nyújtanak, hogy a megfelelő árut a megfelelő helyre pakolják ki, és gyorsan, pontosan dolgoznak a kasszában.

És végül, a munkatársaink azért szeretnek nálunk dolgozni, mert élvezik a pörgést, jó érzéssel tölti el őket, hogy egy kidolgozott munkafolyamat részei és csapatban dolgozhatnak. Tudják, hogy hazánk egyik legstabilabb kereskedelmi cége áll mögöttük, ahol munkájukat elismerik.

Belépéskor pontosan megmutatjuk, elmagyarázzuk a folyamatokat. A 3 hónapos betanulás után biztonsággal meg fogja tudni oldani az összes napi feladatot.

Gondolja át ezt a lehetőséget; az első lépés ahhoz, hogy munkatársunkként köszönthessük, hogy feltölti fényképpel ellátott önéletrajzát 2018.05.01-ig, a weboldalunkra.

Jelentkezem az állásra
Budapest

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!