Fiókvezető (Szombathely)

Fiókvezető (Szombathely)
A hirdetés már lejárt!

Generali Biztosító Zrt.

Biztosítóként a legfőbb küldetésünk, hogy óvjuk és jobbá tegyük az emberek életét.


Szükség van ránk!

Nekünk pedig rád!


Az Alpokalja Területi Igazgatóság

Fiókvezetőt

keres

Kik vagyunk:

A Generali Értékesítési Hálózatában mindenki megtalálja a helyét. Különbözünk, mégis összetartunk. Mindenben segítünk, hogy sikeres legyél a közös és saját céljaid elérésében. Nem csak keressük a lehetőségeket, de meg is teremtjük őket, hogy biztos jövőt építhessünk ügyfeleinknek és magunknak.

Kit keresünk?

Vezetői ambícióval, biztosítási tapasztalattal és empatikus személyiséggel rendelkező partnerre van szükségünk, aki

 • ismeri a céljait és tudja, hogy mit kell értük tennie
 • nyitott a világra és hamar el tudja nyerni az emberek szimpátiáját
 • meglévő kapcsolati hálóját képes továbbépíteni
 • képes tervezni, szervezni, motiválni
 • nem idegenkedik a modern informatikai eszközökkel való munkavégzéstől
 • min. 2 év értékesítési területen (előny a biztosítási terület) szerzett tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik
 • rendelkezik felsőfokú végzettséggel vagy MNB biztosításközvetítői hatósági vizsgával

Ha a fentieket olvasva már felcsillant a szemed, és a leírás alapján magadra ismertél, talán még nem is gondolnád, de közénk tartozol!

Feladataid lesznek:

 • értékesítési csapat vezetése
 • a tanácsadói csapat bővítése és szakmai fejlesztése
 • az üzleti tervek teljesítése
 • az értékesítési volumen növelése

Ahol dolgozni fogsz:

Szombathely, Vízöntő u. 7.

Amit kínálunk:

 • biztosítjuk a munkavégzéshez szükséges szakmai és technikai hátteret
 • vezetőképzési programokat
 • béren kívüli juttatási csomagunk számos elemet tartalmaz, köztük ingyenes céges egészségcsomagot és kafetériát is
 • rugalmasan oszthatod be az idődet
 • Generali Futóklubunk is tárt karokkal vár

Jelentkezés módja:

https://generali.karrierportal.hu/allas/fiokvezeto-szombathely-753/47

Jelentkezési határidő:

2018. október 12.

Önéletrajzának megküldésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az önéletrajzában megadott adatokat a Generali Biztosító Zrt. (székhelye: 1066 Budapest, Teréz körút 42-44.) kezelje abból a célból, hogy az Ön végzettségének és érdeklődési körének leginkább megfelelő álláslehetőségről értesítse, Önnel időpontot egyeztessen, továbbá abból a célból is, hogy az állásajánlatra történő kiválasztást lebonyolítsa. Ezen hozzájárulását Ön bármikor, indokolás nélkül jogosult visszavonni, a fenti e-mail címre történő elektronikus levél megküldése útján. Hozzájárulásának a visszavonását követően Társaságunk a fenti célból Önt nem keresi meg a továbbiakban.
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (a továbbiakban: Infotv.) előírt kötelezettségünknek megfelelően tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása, amely hozzájárulást Ön az önéletrajzának a fenti címre történő megküldésével adja meg. Az adatok kezelésére, feldolgozására Társaságunk, a Generali Biztosító Zrt. jogosult. Tájékoztatjuk, hogy a megküldött önéletrajzának adatait, annak teljes tartalmát bizalmasan kezeljük, harmadik személynek az Ön tudta és beleegyezése nélkül információt nem szolgáltatunk ki Önről, azokat kizárólag Társaságunk emberi erőforrás osztályának a munkatársai, valamint az esetleges álláslehetőséggel kapcsolatban érintett vezetői ismerhetik meg.
Ön bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatainak a kezeléséről, továbbá kérheti személyes adatainak helyesbítését, zárolását, törlését. Mindezeken túlmenően, Ön tiltakozhat személyes adatainak a kezelése ellen, illetve jogainak a megsértése esetén Ön jogosult bírósághoz fordulni, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felé bejelentéssel élni.
Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk az Ön adatait az Infotv. 6.§ (5) bekezdése alapján, esetleges jogos érdekének az érvényesítése céljából, a magyar polgári jog szabályai szerinti általános elévülési időn belül (5 évig) kezeli. Az ötödik év elteltével az Ön adatait adatbázisunkból véglegesen és visszavonhatatlanul töröljük.

Szombathely