Folyamatmérnök (Heves megye)

Folyamatmérnök (Heves megye)
A hirdetés már lejárt!
Folyamatmérnöki pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatába Heves megyébe.

Folyamatmérnök

Az Ön új pozíciója

A folyamatmérnöki pozícióban a termelési folyamatok meghatározásáért, ellenőrzéséért és a folyamatos fejlesztésekért lesz felelős. Termelési adatokat fog gyűjteni, majd a termelékenység fejlesztésének érdekében kiértékeli azokat, illetve közreműködik a specifikációk készítésében is. El fogja készíteni az éves folyamatfejlesztési tervet, és aktívan részt fog venni az új termék bevezetésekben is. Preventív és reaktív intézkedéseket fog bevezetni a vevői reklamációkra.

Mire van szüksége a sikerhez

A folyamatmérnöki pozíció betöltéséhez műszaki felsőfokú végzettség, 2-3 év szakmai tapasztalat a gyártás vagy a megmunkálás területén, illetve stabil angol nyelvtudás szükséges. Autóipari tapasztalat, CNC, KUKA robot gépismeretek előnyt jelentenek.

Mire számíthat partnerünktől

A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplőke. A vállalat több régióban van jelen. A termékpalettát tekintve a vállalat stratégiai célja, hogy munkatársai szakértelmének, valamint a csúcstechnológiát képviselő gyártási megoldásainak folyamatos fejlesztésével hozzájáruljon az elektronikai ipar jövőjéhez. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

Munkavégzés helye

Heves Megye

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok