HR gyakornok (Budapest)

HR gyakornok (Budapest)
Jelentkezem az állásra

Heti legalább 30 órában szeretnél dolgozni?

Érdekel az interjúztatás?

HR gyakornokot keresünk két tapasztalt tanácsadó mellé a Tungsram Csoport toborzó csapatába, főleg mérnöki, pénzügyi és logisztikai keresésekhez!

HR gyakornok

Feladatok

Milyen lesz egy napod?
A bejelentkezőket fogod leszűrni, telefonos interjúkat szervezel velük. Az adatbázisokban keresed a többi szuper jelöltet, hogy megtaláld a legjobb pénzügyes, mérnök vagy logisztikus kollégát a Tungsram csapatába. A toborzási folyamatra teljesen rá fogsz látni, amit majd adminolni is kell. Még egy izgalmas feladat kitalálni, hogy hogyan hirdessük meg a lehetőségeket és azok publikációja. Mindenki kedvence: a social media felületek kezelése!

Az biztos, hogy sokat kell majd telefonon interjúztatnod, úgyhogy jó, ha ez nem ijeszt meg :) Viszont kávét főzni és fénymásolni nem kell!

Kikkel fogsz együtt dolgozni?
Ágival egy percet sem fogsz unatkozni, pörög a világ, viszont ha arról van szó, akkor bármikor belefér egy kávészünet. Főleg a pénzügyi, ügyfélszolgálati és sales támogató területek tartoznak hozzá.
Ildi gyakornokként kezdett a Randstadnál dolgozni, azóta már tanácsadóként dolgozik - nála főleg mérnöki és logisztikai pozíciók vannak, őt támogatva ezen pozíciók megismerése lesz a fő fókusz.

Hogy képzeld el a Tungsramot, a leendő munkahelyed?
Az irodaház itt van a gyár mellett, így testközelből láthatjuk a termékeket. Ebéd után ki szoktunk ülni napozni a kertbe :)

Követelmények

- aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony
- szeretnénk, ha legalább heti 30 órát tudnál dolgozni
- magabiztos angol nyelvtudás
- végül, de nem utolsósorban lelkesedés

Amit kínálunk

- rugalmas munkaidő
- piacképes tudás HR területen
- versenyképes órabér
- gyártó környezet Budapesten

Munkavégzés helye

Budapest

 

Jelentkezem az állásra
Budapest

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!