Irodai asszisztens (Budapest)

Irodai asszisztens (Budapest)
A hirdetés már lejárt!

 

Irodai asszisztens

munkatársat keresünk
 

A Performia teljes mértékben arra fókuszált, hogy segítse a cégvezetőket a személyzetfelvételben és a személyzet-kezelésben. A cél az, hogy a vezetők képesek legyenek jobban irányítani a toborzási tevékenységeik minden mozzanatát, és hogy olyan rendszereket biztosítsunk a számukra, amelyekkel gyorsabb és pontosabb személyzeti értékeléseket végezhetnek.

Cégünk legnagyobb ereje a csapatban rejlik és abban, hogy ügyfeleinket kiemelten kezeljük. Ezért ebben a munkakörben az adminisztratív feladatok ellátása mellett a legfontosabb az, hogy a személyesen, telefonon vagy e-mailben beérkező ügyfél igényeket továbbítsd a megfelelő munkatárs felé. Te vagy az első ember, akivel találkoznak partnereink, így elengedhetetlen, hogy segítőkész és barátságos legyél. Nálunk fejlődhetsz, tanulhatsz, később előrelépési lehetőséget is tudunk biztosítani számodra.

Ha csapatjátékosként képes vagy szorgalmasan, lelkiismeretesen dolgozni, a rád bízott feladatokat precízen elvégezni, szereted az adminisztrációs munkákat, akkor te vagy az a személy, akit keresünk ebbe a barátságos és összetartó csapatba.


Jelentkezz a Jelentkezem az állásra gombra kattintva, egy 5 perces kérdőív kitöltésével.

 

Budapest

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok