IT Recruitment Team Lead (Budapest)

IT Recruitment Team Lead (Budapest)
Jelentkezem az állásra ›

IT Recruitment Team Lead

Nemzetközi háttérrel rendelkező HR szolgáltató cégként ügyfeleink számára elsősorban Recruitment, On-site Recruitment, Outplacement és Recruitment Tréning szolgáltatásokat kínálunk. Jelenleg budapesti IT Recruitment csapatunk élére keresünk egy tapasztalt Team Leadet.

Szeretjük a munkánkat és hiszünk benne, hogy a recruitmentet hosszú távon is lehet örömmel és sikeresen végezni – mi azon vagyunk, hogy ehhez minden körülményt biztosítsunk Neked és persze te formálhatod majd ezt a környezetet. No-nonsense céges kultúrát alakítottunk ki, a folyamataink letisztultak és logikusak, hiszen azok érted vannak és nem ellened.

Értékeljük benned az felelősségteljes, eredményorientált gondolkodást, a támogató hozzáállást és az agilitást. Cserébe nyitott, coaching szemléletű céges vezetést, szakmai tréningeket, változatos projekteket, szuper csapatot és sok-sok rugalmasságot várhatsz tőlünk. Ezeken felül pedig tényleg nagyon menő az irodánk!

A pozícióról

Az IT Recruitment csapat szakmai vezetése, a kollégák munkájának koordinálása, a havi, negyedéves és éves célkitűzések elérésének támogatásaA céget érintő stratégiai folyamatokban az IT csapat képviselete Aktív kapcsolattartás egy dedikált ügyfélportfólióval, Key Account ManagementÚj ügyfelek megszólítása, ügyféltárgyalások, tenderek, szerződéskötési folyamatok önálló koordinációja Kiemelt szenioritású vagy vezetői pozíciók betöltése researcher támogatásával Mentorálás, tréningek fejlesztése és megtartása, a kollégák folyamatos motiválása és segítése az egyéni karrierútjukon való fejlődésbenSzakmai eseményeken, meet-up-okon való részvétel, a piaci trendek nyomon követése, szervezeti folyamatok fejlesztéseEmployer branding stratégia fejlesztésében való részvétel 

Elvárások

5+ év recruitment tapasztalat, amelyből 3-4 évet ügynökségi oldalon töltöttélMin. 2-3 éven át kifejezetten IT keresésekkel foglalkoztál és naprakész, átfogó tudással rendelkezel a legfrissebb IT piaci trendekrőlTapasztalat és önállóság ügyféltárgyalások, tenderek, szerződéskötési folyamatok végig vitelébenTámogató vezetői attitűd Tanácsadói mindset, amikor együtt gondolkozol az ügyfelekkel és átfogó visszajelzésekkel segíted az ő folyamataik fejlesztését isNyitottság, rugalmasságÉrett, felelősségteljes személyiség  A HR szakma szereteteTárgyalóképes angol nyelvtudásFelsőfokú végzettség

Amit Megbízónk kínál

Motivált, felkészült, lendületes csapatot Teret az egyéni ötleteid megvalósításáraNagyfokú rugalmasságot a munkavégzésben és a home office/remote munka lehetőségét (COVID-on túl is)

Válogatott és változatos ügyfélportfóliót, színes, izgalmas projekteket

Modern, tetőteraszos belvárosi irodát

Munkavégzés helye

Budapest

Budapest

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok