JAVA Developer (Budapest)

JAVA Developer (Budapest)
A hirdetés már lejárt!

Partnerünk, egyéni és intézményi befektetőknek kínál pénzügyi szolgáltatásokat, közvetlen elektronikus hozzáférést biztosít a világ 70 tőzsdéjéhez. Az 1977-es alapítástól kezdve folyamatosan a számítógépes automatizálásra fokuszálva fejlődött kiemelkedően hatékony vállalattá: kb. 700 alkalmazottjával képes 17 országban vezető brókercégként jelen lenni, több, mint napi 700 ezer kötést lebonyolítani, a világ opciós kereskedelmének 20%-ért felelni.

2006-ban alakult meg a magyar leányvállalat, az Interactive Brokers Hungary Kft, mely kizárólag az IBG szoftverrendszerének fejlesztésével foglalkozik. Az IBH célja, hogy az Anyacég emberközpontú szellemiségét Budapestre hozva teremtsen hosszú távú, magas szintű életszínvonalat garantáló munkalehetőséget magyar munkavállalók számára.

Fő feladatunk az Interactive Brokers Group tőzsdei kereskedési rendszerének fejlesztése, mely magában foglalja többek közt a megbízások továbbításáért, piaci adatok disztribúciójáért, tőzsdékkel való kapcsolattartásért felelős alrendszereket. Az újonnan felvett alkalmazottak néhány hónapos betanulási időszak után jellemzően kisebb projektek megvalósításáért felelősek, a tervezést, implementációt, tesztelést és karbantartást is beleértve, Linux és Solaris környezetben, az Extreme Programming (XP) fejlesztési modellt alkalmazva.

JAVA Developer

Munkavégzés helye

Budapest

Budapest

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok