Junior Folyamatmérnök (Pest megye)

Junior Folyamatmérnök (Pest megye)
Jelentkezem az állásra ›
Az Ön új cége

Folyamatmérnök pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Pest megyében.

Junior Folyamatmérnök

Az Ön új pozíciója

A Folyamatmérnök pozícióban egy teljesen újtermékcsalád gyártási folyamatainak kialakításáért, támogatásáért lesz felelős. Új termékek bevezetésében fog részt venni, a technológia és folyamat hatékonyságának fejlesztése lesz a feladata. Ön végigkíséri az NPI projekteket a koncepció bevezetésétől egészen a sorozatgyártás beindításáig, majd támogatásáig, optimalizálásáig.

Mire van szüksége a sikerhez

A Folyamatmérnök pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki végzettség (gépész, vegyész, villamosmérnök), stabil angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől

A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat több régióban van jelen, a környéken újonnan megjelenő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

Munkavégzés helye

Pest Megye

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok