Karbantartás tervező, ütemező (Martfű)

Karbantartás tervező, ütemező (Martfű)
Jelentkezem az állásra ›

A Bunge, amely egyike a világ legnagyobb agráripari óriáscégeinek, a Martfűi Gyárába keres gyakorlattal rendelkező

karbantartás tervező, ütemező

kollégákat.

Feladatok:

A munkakör betöltőjének feladata karbantartási tervek készítése, karbantartási rendelések adminisztrációja, heti ütemezések elkészítése, megvalósulások elemzése, fejlesztése, karbantartási feladatok és erőforrások összehangolása, továbbá kapcsolattartás a karbantartó szervezet és a gyár többi egysége között.

Elvárások:

A munkakör betöltésének alapfeltétele a legalább középfokú műszaki végzettség és számítógépes ismeretek (Office) megléte, jó szervező-, kommunikációs- és kezdeményező készség.

Előnyök

Előnyt jelent a felsőfokú műszaki végzettség, szeparátorok alapos ismerete, SAP, angol nyelvtudás, korszerű karbantartási rendszerek ismerete.

Amit kínálunk:

A munkát egyműszakos munkarendben kell végezni.

Versenyképes, kiemelkedő bérezést, ösztönző pótlékokat, magas összegű kafetériát, kiterjedt szociális juttatásokat, a főbb irányokban buszos szállítást, üdülési lehetőséget, számos egyéb juttatást, közlekedési támogatást, magas szintű orvosi ellátást és stabil, hosszútávra szóló foglalkoztatást biztosítunk.

Jelentkezés módja:

Jelentkezni elektronikus levélben az önéletrajz és a motivációs levél csatolásával lehet a "Jelentkezem az állásra" gombra való kattintással.

Martfű

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok