Karbantartó mérnök (Pest megye)

Karbantartó mérnök (Pest megye)
Jelentkezem az állásra ›

Az Ön új cége

Karbantartó mérnök pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Pest megyében.

Karbantartó mérnök

Az Ön új pozíciója

A Villamos karbantartó pozícióban egy teljesen új gyártócsarnokban a gyártó berendezések preventív karbantartásának tervezéséért, koordinációjáért lesz felelős. A műszakos kollégák munkájának szervezése, megfelelő készletek biztosítása lesz a feladata. Ön végig kíséri a gyárindítási projekteket, kapcsolatot tart a szolgáltatókkal és segíti a géptelepítési folyamatokat.

Mire van szüksége a sikerhez

A Karbantartó mérnök pozíció betöltéséhez Villamosmérnök vagy Gépészmérnök végzettség (területtől függően) valamint hasonló területen szerzett minimum 2-3 éves szakmai tapasztalat mellett, középszintű angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől

A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat több régióban van jelen, a környéken újonnan megjelenő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

Munkavégzés helye

Pest Megye

Mit kell tennie most

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését küldje el önéletrajzát a jelentkezem az állásra gombra kattintva.

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok