Kereskedelmi vezető (Magyarország)

Kereskedelmi vezető (Magyarország)
Jelentkezem az állásra ›

PSP®

International

PSP Siklóssy és Partner Kft.

Megbízónk délkelet magyarországi termelő nagyvállalat, mely a saját ágazatában a hazai piac egyik meghatározó és dinamikusan fejlődő szereplője. A kereskedelmi részleg koordinálására és irányítására keressük a vállalat

Kereskedelmi vezetőjét

(Délkelet Magyarország, FMCG, angol nyelv)

 

Feladata többek között az értékesítési tevékenység megtervezése, koordinálása, vezetése és ellenőrzése. A vállalat képviselete pl. értékesítési konferenciákon, kereskedelmi kiállításokon, kiemelt stratégiai partnerekkel való kapcsolattartás és időszakos tárgyalások lefolytatása. Kereskedelmi koncepció kialakítása (árlisták, árengedmények és szállítási feltételek, eladás-ösztönző költségvetések, értékesítési módszerek, speciális ösztönzők és kampányok meghatározása). A feladat ellátása rendszeres utazással jár.

Ideális pályázónk felsőfokú végzettséggel és az FMCG szektorban, kiemelt vevőkkel, üzletláncokkal történő tárgyalásban, közvetlen értékesítésben szerzett tapasztalattal rendelkezik. Feltétel a tárgyalóképes angol nyelvtudás és az 5-10 éves vezetői tapasztalat (10-20 fő).

Költözési és letelepedési támogatás lehetséges.

Kérjük, fényképes pályázatát - amelyet bizalmasan kezelünk – a 38787 pályázati számra hivatkozva az alábbi címre küldje:

 

[email protected]            www.psp-siklossy.hu

PSP Siklóssy és Partner Kft.

1051 Budapest, József nádor tér 8., I./2. Tel.: 266-5235

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok