Készletgazdálkodási Specialista (Budapest)

Készletgazdálkodási Specialista (Budapest)
A hirdetés már lejárt!

Az Ön új cége

Dinamikusan fejlődő partnercégünk üzlethálózata jelenleg 30 országban van jelen. Jelenleg budapesti központi irodájukba keresik csapatuk új tagját Készletgazdálkodási Specialista munkakörbe.

 

Készletgazdálkodási Specialista

 

Az Ön új pozíciója

A Készletgazdálkodási Specialista pozícióban legfőbb feladata a hatékony készletkezelés lesz, beleértve a készletszintek folyamatos figyelését, az eltérések elemzését és kezelését és az elfekvő készletek kezelését is. Feladata lesz a vállalat üzleteinek heti és havi rendeléseinek, valamint a logisztikai folyamatainak menedzsmentje. Készletgazdálkodási Specialistaként riportok és kimutatások készítése is a feladata lesz és folyamatosan kapcsolatot tart a vállalat központjával.

Mire van szüksége a sikerhez

A Készletgazdálkodási Specialista pozíció betöltéséhez legalább 3 éves kereskedelemben szerzett tapasztalat, magas szintű Excel ismeret és erős analitikus készség, valamint legalább középfokú angol nyelvtudás szükséges.

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Munkavégzés helye

Budapest

Budapest

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok