Logisztikai Elemző (Külső Áramlások) (Veszprém megye)

Logisztikai Elemző (Külső Áramlások) (Veszprém megye)
A hirdetés már lejárt!

Logisztikai Elemző (Külső Áramlások) álláslehetőség nemzetközi autóipari partnerünknél Veszprém megyében

Logisztikai Elemző (Külső Áramlások)

 

Az Ön új cége

Logisztikai Elemző pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari partnerünk csapatában Veszprém megyében.

 

Az Ön új pozíciója

A Logisztikai Elemző pozícióban legfőbb feladata a szállítási, raktározási, külső logisztikai szolgáltatási tevékenységek, vámügy, szállítmányozási menetrendek tervezése, megvalósítása és fejlesztése lesz szorosan együttműködve a társosztályokkal. Részt vesz a költségcsökkentési tervek kialakításában és azok teljesülésének nyomon követésében, valamint a szállítmányozási projektek koordinálásában. Feladata lesz még a felmerülő problémák feltárása és megoldási javaslatok kialakítása.

 

Mire van szüksége a sikerhez

A Logisztikai Elemző pozíció betöltéséhez felsőfokú végzettség, legalább 1 éves logisztikai / szállítmányozási területen szerzett tapasztalat, és tárgyalóképes angol nyelvtudás szükséges (német vagy francia előny).

 

Mire számíthat partnerünktől

A vállalat a magyar autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Regionálisan az egyik legnagyobb R&D és Logisztikai központtal rendelkezik Veszprém megyében, ahová akár azonnali kezdéssel is várják az új kollégákat.

 

Munkavégzés helye

Veszprém megye

Jelentkezés módja

Mit kell tennie most Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok