Logisztikai munkatárs (Törökbálint)

Logisztikai munkatárs (Törökbálint)
Jelentkezem az állásra ›

PSP®
International
PSP Siklóssy és Partner Kft.


Megbízónk külföldi tulajdonú, Magyarországon néhány éve sikeresen működő, folyamatosan fejlődő vállalat, mely kilincsek forgalmazásával foglalkozik. A vállalat törökbálinti központjába azonnali kezdéssel keresünk

LOGISZTIKAI MUNKATÁRSAT
(Raktárgazdálkodás, logisztika, Törökbálint)
 

A vállalat jelenleg még kis méretéből adódóan egy személyben látja el a raktárgazdálkodási és logisztikai feladatokat. Feladatai közé tartozik többek között a logisztikai folyamatok működtetése, fejlesztése, az áru tárolásának megszervezése, átlátható tárolás, a napi készlet megjelenítése Naturasoft rendszerben, az árukiszállítással kapcsolatos feladatok (komissiózás, kiszállítás megszervezése belföldre és külföldre, szállítási okmányok elkészítése, számlázás), árukészlet beszerzésére vonatkozó megrendelés előkészítése, cégautók kezelése, kapcsolattartás a könyveléssel és értékesítéssel. A munkakör ellátása fizikai munkával jár (pl. komissiózás).

Ideális pályázónk legalább középiskolai végzettséggel rendelkezik, lakóhelye Budapesten vagy Budapest nyugati vonzáskörzetében van. Feltétel a logisztikai vagy raktározási területen szerzett tapasztalat, valamint a felhasználói szintű számítógépes ismeret (MS Office). Előnyt jelent a logisztikai végzettség.

Néhány éves munkatapasztalattal rendelkező pályakezdő fiatalok jelentkezését is várjuk, akik elhivatottságot éreznek és motiváltak a fentiekben leírt feladatok iránt.

Kérjük, magyar nyelvű fényképes pályázatát - amelyet bizalmasan kezelünk – a 38784 pályázati számra hivatkozva a "Jelentkezem az állásra" gombra való kattintással küldje el.

www.psp-siklossy.hu

PSP Siklóssy és Partner Kft.

1051 Budapest, József nádor tér 8., I./2. Tel.: 266-5235

Anglia . Ausztria . Belgium . Franciaország . Hollandia . Lengyelország . Luxemburg . Magyarország . Németország . Románia . Skandinávia . Spanyolország . Svájc . Ukrajna

Törökbálint

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok