Logisztikai Szolgáltatás Vezető (Pest megye)

Logisztikai Szolgáltatás Vezető (Pest megye)
Jelentkezem az állásra ›
Az Ön új cége

Logisztikai Szolgáltatás Vezető pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, szállítmányozási partnerünk csapatában Pest megyében.

Logisztikai Szolgáltatás Vezető

Az Ön új pozíciója

A Logisztikai Szolgáltató Menedzser pozícióban felelős lesz a közúti szállítmányozás tervezéséért, irányításáért és koordinálásáért. Vezetőként felelős lesz a diszponensek és a gépjárművezetők munkájának felügyeletéért, valamint a járműpark szerviz igényeinek megfelelő ellátásáért. A Logisztikai Szolgáltatás Vezetői pozícióban feladata lesz továbbá a meglévő partnerekkel, kollégákkal és a vállalatcsoport vezetőségével való folyamatos kapcsolattartás.

Mire van szüksége a sikerhez

A Logisztikai Szolgáltatás Vezető pozíció betöltéséhez legalább 3 éves szállítmányozási tapasztalat - ADR tapasztalat előny - és legalább 3 év vezetői tapasztalat, valamint tárgyalóképes angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől

A vállalat céljai közé tartozik a nemzetközi szintéren való növekedés, amely lehetőséget nyújt a munkavállalók számára a szakmai fejlődésre. Partnerünk akár azonnali kezdéssel várja az új munkatársakat.

Éves juttatási csomag: 8.000.000 Ft-tól

Munkavégzés helye

Pest Megye

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok