Order Manager (Győr-Moson-Sopron megye)

Order Manager (Győr-Moson-Sopron megye)
Jelentkezem az állásra ›
Az Ön új cége

Order Manager pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, elektronikai ipari partnerünk csapatában Győr-Moson-Sopron megyében.

Order Manager

Az Ön új pozíciója

Az Order Manager pozícióban felelős lesz a vevőkkel való aktív kapcsolattartásért, vevői megrendelések ellenőrzéséért, valamint a kiszállítások megtervezéséért és a vevőkkel való egyeztetéséért. Feladata lesz az ERP rendszer napi karbantartása, illetve riportok készítése a logisztikai vezető számára. Felelős lesz továbbá, a kifutó termékek kezeléséért és az új termék bevezetések koordinálásáért.

Mire van szüksége a sikerhez

Az Order Manager pozíció betöltéséhez felsőfokú végzettség, legalább 1 éves vevői kapcsolattartásban szerzett tapasztalat, SAP és Excel ismeret, B kategóriás jogosítvány, valamint stabil angol nyelvtudás szükséges, emellett német nyelv tudás előnyt jelent.

Mire számíthat partnerünktől

A vállalat régiójának egyik meghatározó és stabil szereplője, Gyártóüzemmel van jelen a régióban, ahová folyamatosan várják az új kollégákat.

Éves juttatási csomag: 4.500.000 Ft-tól

Munkavégzés helye

Győr-Moson-Sopron Megye

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok