Pénzügyi modellező (Budapest)

Pénzügyi modellező (Budapest)
Jelentkezem az állásra ›

Pénzügyi modellező

Az Ön új cége

A világ legnagyobb pénzügyi alapkezelőjének budapesti innovációs és technológiai központja keres pénzügyi modellezőt.

Az Ön új pozíciója

A Financial Modeling Group küldetése, hogy a legmodernebb portfólió modellezési elemzéseket biztosítsa, emellett ez a csoport felelős a kvantitatív pénzügyi modellek és eszközök fejlesztéséért számos területen belül. Ezen a csoporton belül fog elhelyezkedni az általunk keresett pénzügyi modellező, akinek a legfőbb feladata a pénzügyi, kvantitatív modellek, illetve matematikai modellek építése.

Mire van szüksége a sikerhez

A pozíció betöltéséhez matematikus, fizikus, informatikus vagy pénzügyi diploma szükséges. Erős angol nyelvtudás mellett a statisztika, valószínűségszámítás és lineáris algebra tudás. Különböző programnyelvek ismerte alapszinten, mint pl. C++, Java, Matlab, R vagy Phyton. Középszinten az Excel illetve SQL adatbázis tudása szükséges.

Mire számíthat partnerünktől

A nagymúltú partnercégünk remek karrierépítési lehetőségeket kínál az Ön számára. Emellett korlátlan fizetett szabadság és homeoffice áll az itt dolgozók rendelkezésére.

Munkavégzés helye

XIII. kerület

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Budapest

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok