Production Area Manager (Borsod-Abaúj-Zemplén megye)

Production Area Manager (Borsod-Abaúj-Zemplén megye)
Jelentkezem az állásra ›


Az Ön új cége

Termelési területvezető pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Production Area Manager

Az Ön új pozíciója

A Termelési területvezető pozícióban a termelési tervek kidolgozásáért és megvalósításáért, a beosztott kollégák vezetéséért lesz felelős. A létszámok tervezése, előírások betartatása lesz a feladata. A folyamatos fejlesztések érdekében LEAN projektekben fog részt venni illetve támogatni fogja a problémák hatékony elhárítását a társosztályok segítségével. Közvetlenül felel a 3 beosztott műszakvezető illetve rajtuk keresztül ~60 fős állományért.

Mire van szüksége a sikerhez

A Termelési területvezető pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki végzettség (preferáltan gépészmérnöki), minimum 2-3 éves legalább műszakvezetői tapasztalat mellett, angol vagy német nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől

A vállalat az autóipar folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője a régióban. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget kínál a leendő kollégák számára.

Munkavégzés helye

Borsod-Abaúj-Zemplén Megye

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok