Production Supervisor (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)

Production Supervisor (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)
Jelentkezem az állásra ›






Az Ön új cége

Termelési területvezető pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Production Supervisor

Az Ön új pozíciója

A Termelési területvezető pozícióban a termelési tervek megvalósításáért, a beosztott kollégák vezetéséért lesz felelős. A beosztottak teljesítményértékelésének elvégzése, KPI-ok monitorozása lesz a feladata. A folyamatos fejlesztések érdekében LEAN projektekben fog részt venni illetve támogatni fogja a központot a lehetséges fejlesztésekkel kapcsolatban.

Mire van szüksége a sikerhez

A műszakvezető pozíció betöltéséhez felsőfokú végzettség, minimum 2-3 éves releváns szakmai tapasztalat mellett, angol nyelvtudás szükséges. A cég 3 műszakban gyárt, a Termelési területvezető kollégának 3 hetente kell 1-1 műszakot vállalnia.

Mire számíthat partnerünktől

A vállalat folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplő a régióban. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget kínál a leendő kollégák számára.

Munkavégzés helye

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok