Recepciós (Budapest)

Recepciós (Budapest)
A hirdetés már lejárt!

Recepciós


Recepciós / Receptionist / Front desk / Adminisztráció

Talpraesett, proaktív Recepciós munkatársat keresünk multinacionális FMCG partnerünk budapesti, 11. kerületi irodájába.
 

Mit csinál egy Recepciós:

Recepciós felelőssége a kb. 20 fős iroda gördülékeny működésének biztosítása. Feladata a beérkező hívások fogadása és továbbítása, e-mailek, posta kezelése, csomagok átvétele, vendégek, futárok fogadása, irodaszerek, konyhai szerek megrendelése, vállalati rendezvények szervezése, utazásokkal kapcsolatos foglalások kezelése, tárgyalótermek tisztán tartása és foglalások kezelése, kapcsolattartás az épületüzemeltetővel, számlák kezelése, iktatása, továbbá a napi feladatokkal járó általános adminisztráció.

Mire van szükség a sikeres pályázáshoz:

Recepciósként rengeteg emberrel leszel kapcsolatban, ezért az asszertív és színvonalas kommunikáció és türelem elengedhetetlen; emellett szintén fontos, hogy proaktív és rugalmas hozzáállással kezeld az ad hoc felmerülő kihívásokat. Te vagy az ideális jelölt, ha már dolgoztál hasonló munkakörben legalább pár hónapot, és erős középfokú, aktív, kommunikációképes angol nyelvismerettel rendelkezel. Irodai környezetben szerzett munkatapasztalat előnyt jelent, hiszen könnyebben tudsz beilleszkedni a sokrétű feladatkörrel járó munkakörbe. Pályakezdők és tapasztalt recepciósok jelentkezését egyaránt várjuk.

Mit kapsz cserébe:

Partnerünk modern irodát, nemzetközi, dinamikus munkakörnyezetet biztosít. Összeszokott csapat és barátságos hangulat várja az új Recepcióst.

Munkavégzés helye:

Budapest

Mi most a teendőd:

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésedet, jelentkezz honlapunkon keresztül angol nyelvű önéletrajzod feltöltésével, a "Jelentkezem az állásra" gombra kattintva, és tanácsadónk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

Budapest

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok