Robot programozó (Pest megye)

Robot programozó (Pest megye)
Jelentkezem az állásra ›Az Ön új cége

Robotprogramozó pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Pest megyében.

Robot programozó

Az Ön új pozíciója

A Robotprogramozó pozícióban egy teljesen új, fröccsöntött termékcsalád lakkozási folyamatainak automatizálásáért lesz felelős. A festőrobotok beállítása, programozása valamint szimulációja lesz a feladata. A termékek festése KUKA robotokon zajlik, Ön pedig végigkíséri az NPI projekteket a koncepció bevezetésétől egészen a sorozatgyártás beindításáig, majd támogatásáig, optimalizálásáig. Ennek kapcsán próbagyártásokat fog elvégezni és új anyagokat fog bevonni a gyártásba.

Mire van szüksége a sikerhez

A Robotprogramozó pozíció betöltéséhez kapcsolódó végzettség és robotprogramozás területén lévő minimum 2-3 éves szakmai tapasztalat szükséges. Előnyt jelent a stabil angol vagy német nyelvtudás illetve 6 tengelyes robotprogramozási ismeret.

Mire számíthat partnerünktől

A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat több régióban van jelen, a környéken újonnan megjelenő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

Munkavégzés helye

Pest Megye

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok