Senior tanácsadó tréner (Budapest)

Teljes munkaidős senior tanácsadó, tréner kollegát keresünk a Cegos Zrt csapatába

Senior tanácsadó tréner (Budapest)
Jelentkezem az állásra ›

Cégünk, a Cegos Zrt. közel 25 éves múltjával a hazai tréningpiac egyik meghatározó szereplője, a párizsi székhelyű nemzetközi Cegos-csoport magyarországi partnere. Ügyfeleink a magyar gazdasági élet legrangosabb hazai és nemzetközi szereplői, valamint rendszeresen közreműködünk a Cegos-csoport nagy nemzetközi projektjeiben – elsősorban a Kelet-Európai régióban, Dél-Európában. Cégünk partneri viszonya kiterjed Lengyelországra is.

Csapatunkba olyan senior tanácsadó trénert keresünk, aki az alapos előzetes megbeszélések után meggyőződéssel ki tudja jelenteni, hogy együtt akar velünk dolgozni, megértette és vállalja az általunk hivatásnak tekintett pozíció jelentette feladatokat.

A teljesség igénye nélkül a hozzánk tartozás leglényegesebb feltételei a következők:

  • Képesség nagyfokú autonóm működésre és felelősségvállalásra, de ugyanakkor nagy megbízások esetén a csapatban való működésre és projektek vezetésére is.
  • Nemzetközi projektjeink nagy száma miatt alapelvárásunk az angol nyelv magas szintű használata, a multikulturális környezet szeretete.
  • Alkalmasság és elhívatottság az ügyfél-kapcsolatok kezelésében, igény az aktív piaci és marketingtevékenységre.
  • Nagyfokú mobilitás és rugalmasság a változó helyszíneken (külföldön és Magyarországon) megvalósítandó projektek végrehajtásában.
  • Saját fejlődési lehetőségek keresése, ezzel hozzájárulva a Cégünk szakmai fejlődéséhez.

Véleményünk szerint csak olyan jelölt tudja betölteni az általunk kínált pozíciót, aki már kellő tapasztalatot gyűjtött akár szabadúszóként, akár egy nemzetközi cég belső tréner-tanácsadójaként, akár egy másik tréningcég munkatársaként; aki magas szintű képzettséggel rendelkezik és elfogadja azt, hogy teljesítményével arányos javadalmazásban részesül.

Budapest

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok