Személyi asszisztens (Kecskemét)

Személyi asszisztens (Kecskemét)
Jelentkezem az állásra ›

Személyi asszisztens ajánlatunk

 

Dinamikusan fejlődő kecskeméti székhelyű cég személyi asszisztensi pozícióba keres új kollégát cégvezető mellé.

Feladatok

Olyan lelkiismeretes kollégát keresünk, aki tehermentesíti és ezáltal támogatja az cégvezető munkáját, előkészíti számára a szükséges anyagokat, telefonhívásokat intéz. A cégvezető által kiadott feladatot önállóan és precízen megoldja.

Elvárások

Olyan személy jelentkezését várjuk, aki határozott, hiteles fellépéssel, üzleti megjelenéssel rendelkezik, kiváló szervezőkészséggel rendelkezik, jó problémamegoldó és analitikai képességgel bír, terhelhető, szereti a kihívásokat, célorientált és rugalmas személyiség.

Te vagy az ideális jelölt, ha nagy munkabírással rendelkezel és igényled, hogy a teljesítményed alapján értékeljenek, a munkádban igényes vagy, szeretsz célok megvalósításán kitartóan dolgozni. Ha precíz, megbízható, lelkiismeretes és talpraesett embernek tartod magad. Ezen felül MS office magabiztos kezelése, érettségi bizonyítvány, ezen a területen szerzett tapasztalat és B-kategóriás jogosítvány megléte.

Előnyök

  • Ezen a területen szerzett legalább 1-2 éves tapasztalat

Amit kínálunk

  • Versenyképes fizetés
  • Hosszútávú munkalehetőség
  • Fiatal, dinamikus csapat
  • Stabil háttér

Munkavégzés helye

Magyarország, Bács-Kiskun, Kecskemét

Jelentkezés módja

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését és megfelel az elvárásoknak, úgy a jelentkezéshez kérjük regisztráljon teljes körűen a "Jelentkezem az állásra" gombra kattintással.

Jelentkezem az állásra ›
Kecskemét

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!