Takarítószolgálat - szolgáltatás vezető (Budapest)

Budapest

Takarítószolgálat - szolgáltatás vezető (Budapest)
A hirdetés már lejárt!

Fővárosi kórház megbízásából keresünk teljes és részmunkaidős munkatársakat az alábbi pozícióba:

Takarítószolgálat - szolgáltatás vezető

Elvárások:

Középfokú végzettség,, 2 - 4 éves szakmai gyakorlat,, magyar állampolgárság, büntetlen előélet, egészségügyi alkalmasság., , Elvárt kompetenciák:, Elhívatottság, megbízhatóság, jó kapcsolatteremtő képesség., Alkalmazkodóképesség, pontosság, terhelhetőség, csapatszellem.,

Előnyt jelent:

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a tisztítás-technológus képesítés.

Feladatok:

Takarítószolgálat munkatársainak koordinálása a munkaköri leírásban foglaltak alapján., , Foglalkoztatás jellege:, Teljes munkaidő, , A munkakör betölthetőségének időpontja:, A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

Amit kínálunk:

Főállású munkakör (határozatlan idejű), Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók, Közalkalmazotti jogviszony, Hosszú távú, biztos munkahely, , A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:, Iskolai végzettséget igazoló okmányok, erkölcsi bizonyítvány ( 90 napon belüli ), szakmai önéletrajz, a pályázó nyilatkozata, hogy a pályázatban szereplő adatokat az elbírálásban résztvevők megismerhetik,, , A munkakör betölthetőségének időpontja:, A munkakör legkorábban az elbírálást követően azonnal betölthető., , A pályázat elbírálásának módja, rendje:, A pályázatokat előkészítő bizottság véleményezi, amely a pályázati feltételeknek megfelelő pályázó (ka)t meghallgatja.

Jelentkezés módja:

Amennyiben a hirdetésünk kihívást és motivációt jelent az Ön számára, kérjük, küldje el fényképes szakmai önéletrajzát a "Jelentkezem az állásra" gombra kattintva!

Budapest

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok