Területi képviselő (Magyarország)

Jelentkezem az állásra

Ipari ragasztókat forgalmazó cég


Területi képviselő


munkatársat keres

 

Munkavégzés helye: Országos
 

Az AGGLU HU Kft. a szlovák, a cseh és a magyar piacon működő, folyamatosan fejlődő, terjeszkedő, világcégek által gyártott ipari ragasztókat forgalmazó cég. Ügyfeleit szakmai tanácsadással és szervizzel segíti abban, hogy amit megragasztanak, az jó minőségű legyen. Számukra a megrendelők elégedettsége és sikeressége a legfontosabb.
 

Céljuk, hogy elsők legyek a közép-európai piacon. Csapatuk folyamatosan építi és fejleszti az AGGLU márkát, amely ennek köszönhetően vált a minőség és megbízhatóság szinonimájává.
 

A megnövekedett igények miatt bővíteni kell az értékesítési csapatot. Egy olyan munkatársra van szükségük, aki képes képviselni a vállalat magas minőségű termékeit és szolgáltatásait és  eljuttatja azokat az  ügyfelekhez, továbbá mindent megtesz annak érdekében, hogy bővítse a piacot. A leendő munkatárs teljeskörű betanítást kap, hogy jól el tudja végezni munkáját. Ehhez, illetve a napi szintű kapcsolattartáshoz szüksége lesz az angol nyelv használatára.
 

A vállalat sikeres és kitartó munkatársainak lehetőséget biztosít egy sikeres nemzetközi vállalaton belüli karrierhez és személyes fejlődéshez.
 

Jelentkezésében mindenképpen tüntesse fel korábbi eredményeit, melyek elősegítették sikerességét előző munkaköreiben!

 

Jelentkezem az állásra

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Legnépszerűbb városok