Ügyfélszolgálati munkatárs (Szentes)

Ügyfélszolgálati munkatárs (Szentes)
Jelentkezem az állásra ›

Generali Biztosító Zrt.

Biztosítóként a legfőbb küldetésünk, hogy óvjuk és jobbá tegyük az emberek életét.

Szükség van ránk!

Nekünk pedig rád!

Dél-Magyarországi Ügyfélszolgálati Osztályunk,

szentesi ügyfélszolgálatára,

határozott idejű szerződéssel,

Ügyfélszolgálati munkatársat

keres.

Kik vagyunk:

Ügyfélközpontú szemlélettel rendelkező, elszánt csapataként azon dolgozunk, hogy ügyfeleink minél könnyebben megtalálják az igényeiknek megfelelő termékeinket és az ügyviteli folyamatok pontos és gördülékeny elvégzésével pozitív ügyfélélményt biztosítsunk számukra. 

Kit keresünk?

Egy olyan önálló, ügyfélorientált, jó kapcsolatteremtő készséggel és empatikus személyiséggel rendelkező, tanulni vágyó munkatársra van szükségünk, aki

 • középfokú végzettségű,
 • felhasználói szinten stabil számítástechnikai ismeretekkel rendelkezik,
 • fontos számára a precizitás és az eredmény,
 • pozitív személyiség,
 • jó problémamegoldó.

Ha a fentieket olvasva már felcsillant a szemed, és a leírás alapján magadra ismertél, talán még nem is gondolnád, de közénk tartozol!

Munkakör betöltése során előnyt jelent

 • pénzügyi ismeretek,
 • angol nyelvtudás,
 • gyakorlati tapasztalat.

Feladataid lesznek:

 • a biztosítási ügyekkel kapcsolatos ügyféligények ügyviteli és kommunikációs feladatainak önálló elvégzése
 • a megismert ügyféligények alapján ügyfeleink részére társaságunk termékeinek ajánlása

Amit kínálunk:

 • Béren kívüli juttatási csomagunk több különböző elemet tartalmaz köztük ingyenes céges egészségcsomagot és kafetériát is.
 • Biztosítjuk a munkavégzéshez szükséges szakmai és technikai hátteret.
 • Alkalmazotti jogviszonyt, határozott idejű szerződéssel.
 • Sokszínű feladatokat, modern, innovatív szervezeti kultúrát.
 • Generali Futóklubunk is tárt karokkal vár.

Munkavégzés helye:

Szentes

Jelentkezés módja:

https://generali.karrierportal.hu/allas/ugyfelszolgalati-munkatars-849/47

 

Önéletrajzának megküldésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az önéletrajzában megadott adatokat a Generali Biztosító Zrt. (székhelye: 1066 Budapest, Teréz körút 42-44.) kezelje abból a célból, hogy az Ön végzettségének és érdeklődési körének leginkább megfelelő álláslehetőségről értesítse, Önnel időpontot egyeztessen, továbbá abból a célból is, hogy az állásajánlatra történő kiválasztást lebonyolítsa. Ezen hozzájárulását Ön bármikor, indokolás nélkül jogosult visszavonni, a fenti e-mail címre történő elektronikus levél megküldése útján. Hozzájárulásának a visszavonását követően Társaságunk a fenti célból Önt nem keresi meg a továbbiakban.
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (a továbbiakban: Infotv.) előírt kötelezettségünknek megfelelően tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása, amely hozzájárulást Ön az önéletrajzának a fenti címre történő megküldésével adja meg. Az adatok kezelésére, feldolgozására Társaságunk, a Generali Biztosító Zrt. jogosult. Tájékoztatjuk, hogy a megküldött önéletrajzának adatait, annak teljes tartalmát bizalmasan kezeljük, harmadik személynek az Ön tudta és beleegyezése nélkül információt nem szolgáltatunk ki Önről, azokat kizárólag Társaságunk emberi erőforrás osztályának a munkatársai, valamint az esetleges álláslehetőséggel kapcsolatban érintett vezetői ismerhetik meg.
Ön bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatainak a kezeléséről, továbbá kérheti személyes adatainak helyesbítését, zárolását, törlését. Mindezeken túlmenően, Ön tiltakozhat személyes adatainak a kezelése ellen, illetve jogainak a megsértése esetén Ön jogosult bírósághoz fordulni, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felé bejelentéssel élni.
Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk az Ön adatait az Infotv. 6.§ (5) bekezdése alapján, esetleges jogos érdekének az érvényesítése céljából, a magyar polgári jog szabályai szerinti általános elévülési időn belül (5 évig) kezeli. Az ötödik év elteltével az Ön adatait adatbázisunkból véglegesen és visszavonhatatlanul töröljük.

Szentes

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok