TravelNINJA

Elég volt az unalmas nyaralásokból!

find_replace

Keress

Keresgélj és nézelődj a térképünkön. Fedezd fel, milyen úticélokat, túrákat, látványosságokat ajánlanak közösségünk tagjai.

collections

Inspirálódj

Nézd meg a többiek beszámolóit és tanácsait: hova érdemes utazni, mit érdemes megnézni, milyen rejtett látnovalókat találtak mások.

directions_boat

Utazz

Ha találtál izgalmas úti célokat, ne habozz: foglald le nálunk a jegyeket, a szállást, bérelj autót a rendszerünkön keresztül és UTAZZ!

Tovább a részletekhez ›

Hogyan működik?

Utazás az ismeretlenbe


A felhasználónk elutazik valahova. Bárhova. Ott jól érzi magát, éli az életét, közben fotókat készít, esetleg még leírásokat is a helyszínekről, értékel éttermeket, szórakozóhelyeket.
Éli szabadon a turisták boldog életét, mintha nem lenne holnap. Fényképezőgép vagy mobiltelefon mindenkinél van, kattintgatni mindenki szeret, tehát gyűlnek szépen az emlékek amiket később akár meg is tud osztani a közösségünkkel.

Élmények megosztása


Amikor úgy érzi, akkor leül egy kicsit a mobiltelefon vagy a laptop mellé, és a képek nézegetése közben meg is oszthatja velünk az élményeit:
az oldalunkra feltölti a fényképet, galériát hozhat létre. Megadhatja a térképen, hogy merre járt, leírást adhat hozzá.
Korlátlanul megoszthatja az emlékeit bárkivel. Lehet galériát létrehozni csak a haveroknak de publikus útleírást is lehet készíteni. Egy a lényeg: oszd meg az élményt, hogy más is átélhesse!

TOPutazó rangok


A feltöltött élményeket, képeket, útleírásokat a többi felhasználó pontozhatja. Mennyire volt érdekes, hasznos, izgalmas, mennyire valós vagy valótlant.
Az összegyűlt pontszámok alapján pedig különböző rangot kaphatnak az utazóink: lelkes amatőr, barna öves utazó, ninja mester és a többi.
A megszerzett rang alapján pedig különböző kiváltságokat kapnak: megbízható utazó, nagyobb tárhely vagy akár szállás foglalási kedvezmény is lehet az ajándék.

Nézd meg, kik vagyunk ›

Bemutatkoznak a ninják

A csapatunk tagjai mind elkötelezett amatőr utazók, akik imádnak ismeretlen helyeket megismerni. A TravelNINJA ötlete is egy baráti sörözésen pattant ki a fejünkből, ennek az eredményét láthatod most itt.

De mégis mit csinálunk?


2007-ben találtuk ki az alapötletet, miszerint kellene egy közösségi utazós weboldal, ahol összegyűjthetjük az eddigi tapasztalatainkat és megoszthatjuk egymással. Először csak fénykép mutogatása volt a célunk, de később rájöttünk, mennyi lehetőség rejlik ebben az oldalban.

Összedugtuk a fejünket, és jöttek szépen az új ötletek: térképes kereső, túraútvonalak, értékelés, szállások bemutatása és a többi. Így alakult ki mostanra ez a hibrid megoldás, ahol tájékozódni, kutatni és konkrétan szállást is tudsz foglalni.

A csapatunkban jelenleg 3 project manager, 5 fejlesztő, 2 UI designer, egy UX designer, 5 szerkesztő és 1 kutya dolgozik.

A TravelNINJA számokban

person_pin

Közösségünk tagjai

local_hotel

Lefoglalt szállások

camera_alt

Feltöltött fotók

rate_review

Úti beszámolók

Ahol a nagy döntések születnek - itt dolgozunk

Akik partnereink az utazások során

Szeretnél Te is tagja lenni a csapatunknak?

Ők már a csapatunk tagjai

Kovács István

CEO

Szentpéteri Judit

content manager

Pásztor Zoltán

head of UX

Kalmár Zsófia

grafikus

Iványi Tamás

back-end developer

Ez itt a TE helyed!

Jelentkezz MOST
Milyen az ideális munkatárs?

Az ideális jelölt

Nézd meg, hogy illesz-e a csapatba. Magadra ismersz? Akkor lehet, hogy pont TÉGED keresünk!

check

Ami fontos

portfóliód fotóid legyél csapatjátékos szeresd a kihívást legyél kreatív szeresd a kisállatokat természetjárás közös főzőcskézések közös sörözések csapatépítő ingyen céges bicikli képzések anyukád házipálinkája

clear

Amik nem számítanak

diplomád nemi hovatartozásod vallásod családi állapotod cipőd mérete honnan szeretnél dolgozni hány ismerősöd van Facebookon home office vagy iroda bicepsz mérete Mac/Windows Android/iOs pártszimpátia zenei ízlés

Ezen kívül jó, ha ezek is megvannak

Fotózás
Cikkírás
Photoshop
Szabadidő
Útlevél

Magadra ismertél?

Jelentkezz most hozzánk

Rólunk mondták


Kapcsolat


place TravelNinja Zrt.,1085 Budapest, Mikszáth tér 1.
phone Telefonszám: +361 123 1234
local_post_office E-mail: [email protected]
important_devices Web: www.travelninja.hu