Alkalmazás támogató (Magyarország)

Alkalmazás támogató (Magyarország)
Jelentkezem az állásra ›

Megbízónk felelős szolgáltatóként megbízható HR megoldásokkal járul hozzá partnerei sikereihez, melyek az innovatív tudást és a korszerű technológiát ötvözik.

Ügyfelünk termékeit insource, outsource valamint SaaS szolgáltatási formákban is elérhetővé tesszi, melynek biztonságos és folyamatos üzletetmenetet biztosító működését az IT szolgáltatás csapat is támogatja.

Az IT üzemeltetést elsősorban Microsoft platformon végzik. Az ITIL módszertan alapján sorolják be tevékenységeiket, így jól keretezett, átlátható struktúrában működnek. Ügyfeleiket a rendszerek IT üzemeltetésével kapcsolatban távoli kapcsolattartással és időnként akár a helyszínen is támogatják. 

Alkalmazás támogató

Feladatok

  • Az alapozó oktatás segít a vállalati működés és a szoftvereik megismerésében. A betanulási folyamatban mentorok támogatnak majd mind általános, mind pedig szakmai kérdésekben.
  • Munkád során szükséged lesz TCP/ IP hálózati alapismereteidre; alapvető elméleti és gyakorlati adatbázis üzemeltetési tudásodra, valamint IT üzemeltetési területen szerzett tapasztalatodra (elsősorban Microsoft platformon). Windows szerver platformon futó alkalmazások üzemeltetésében szerzett gyakorlatodat is alkalmazni tudod ebben a munkakörben. A felsorolt területeken meglévő tudásodat angol nyelven is lehetőséged lesz alkalmazni.
  • IT alkalmazás támogatóként szoftver bevezetési projektekben fogsz részt venni és támogatod majd partnerünk ügyfeleit a rendszerek IT üzemeltetése során. Vállalati alkalmazásaik támogatására is lehetőséged nyílik. 

Követelmények

  • Legalább 1 év releváns szakmai tapasztalat (alkalmazás üzemeltetés)
  • MSSQL adatbázis, IIS Web szerver, Terminal szerver üzemeltetésben szerzett tapasztalatod is előnyödre válhat.
  • Találkoztál már az Atlassian termékekkel és Sharepointtal, esetleg Microsoft felhő (SaaS) alapú alkalmazásokkal? Ügyfelünknél ezt a tudást is kamatoztathatod.
  • Középfokú angol nyelvtudás szóban és írásban
 

Amit kínálunk

  • Szakmai fejlődési lehetőséget és Microsoft tanúsítványok megszerzésének lehetőségét
  • Összetartó csapatot, kiszámítható jövőt, versenyképes alapbért és színes juttatási csomagot.
  • Office napokon élvezheted a kreatív tevékenységre alkalmas munkakörülményeket „A” kategóriás irodaházukban, nagy személyes terekkel, zöld erkélyekkel. 

 

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok