Engineer groupleader (Magyarország)

Engineer groupleader (Magyarország)
Jelentkezem az állásra ›

A folyamatok és termékek műszaki, minőségi követelményeinek biztosítása a folyamatok szabályozott fenntartásával, fejlesztésével. Az ehhez szükséges feladatok végrehajtása és koordinálása a vezetőség által meghatározott prioritások figyelembevételével.

Engineer groupleader

Feladatok

A folyamatmérnöki kapacitások kihasználásának optimalizálása, a gyártási folyamat állandó fejlesztése, hatékonyság növelése. Folyamatszabályozási módszerek, eljárások kidolgozása, bevezetése, alkalmazása.

Létszámtervezés, kiválasztás és értékelés az ügyvezetéssel és a személyügyi területtel egyeztetve. A mérnökségi oktatási igények felmérése és továbbítása a Személyzeti Osztályra.

A termékek és gyártósorokért felelős folyamatmérnökök irányítása, támogatása, motiválása és fejlesztése, személyügyi intézkedések kezdeményezése. Beosztott munkatársak feladatainak számonkérése, dokumentálása.

Gyártási folyamat folyamatos optimalizálása, (pl.: selejt, ráfordítási idők csökkentése), üzemi hatékonyság növelése.

Tapasztalt folyamathibák, eltérések esetén azonnali korrekció kezdeményezése, a termeléstől kapott problémák folyamatos elemzése és intézkedés a megoldásukra.

Elvárások

  • Gépészmérnök/villamosmérnök végzettség
  • Angol és/vagy német nyelvtudás

 

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok