Nyitás előtt:
Előkészíti a nyitásra a munkaterületet és a vendégteret pl.: beállítja az asztalokat, székeket, elhelyezi a tálaló eszközöket, étel, ital megnevezések kihelyezése
Zene (vendégek számára kellemes atmoszféra megteremtése a cég előírásai szerint)
Kiválasztja és felhelyezi az alkalomhoz és az étkezési időszakhoz illő terítéket, abroszokat, tányérokat, poharakat, evőeszközöket
Nyitvatartás alatt:
Fogadja és leülteti a vendégeket a protokoll-előírások szerint
Átadja az étlapot, ismerteti a választékot, szükség szerint ételt, italt ajánl
Felveszi és továbbítja, illetve összeállítja az étel és ital rendelést, felméri a vendégek igényeit, kezeli az észrevételeiket, szükség szerint kínál, utántölt.
Alkoholos és alkoholmentes italok készítése és felszolgálása
Zárás:
Előkészíti a következő napi fogyóeszközöket, a textíliákat és az egyéb dekorációs elemeket.
Elszámol a napi bevétellel (készpénz, bankkártya slipek, szoba terhelések)
Középfokú ANGOL nyelvtudás
Felszolgáló végzettség
PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!
RÉSZMUNKAIDŐRE IS VAN LEHETŐSÉG!
Tudj, és szeress csapatban dolgozni
Barátságos nyitott személyiség
Budapest