Gázturbinalapát szerelő (Budapest)

Gázturbinalapát szerelő (Budapest)
A hirdetés már lejárt!

Gázturbinalapát szerelő

A munkakörről

Hely

Hungary, Budapest

Szervezet

Gas Services

Üzleti egység

Central

Teljes/részmunkaidős

teljes idő

Tapasztalat szintje

Karrierje elején járó szakember

Leírás

Így néz ki egy nap

Amint a betanulási rész lezárul és elkezdődik a valódi munka, a napok alakulása a projektektől függ. A projekteknek minden esetben van egy előre alaposan megtervezett végrehajtása, annak alapján a várható munkafázisok is jól elkülönülnek. De a projektek mindig hordoznak magukban nem várt nehézségeket, műszaki megoldásra váró problémákat, ezeket nem lehet előre látni, de számítani kell előfordulásukra. Nemzetközi vállalat vagyunk, nemzetközi piacokkal, így a projektek is számos térség és ország területén zajlanak. Amikor projekten dolgozol külföldön, a cél az ütemezés szerinti haladás, ezért gyakran túlórák is szükségesek. Két projekt között adunk időt a pihenésre. Van aki nappalos műszakban, van, aki éjszaka kell dolgozzon, ez is hozzá tartozik ehhez a munkakörhöz

A pályázó feladatai

 • A Siemens Energy Gázturbina forgóalkatrészek, turbina- és kompresszorlapátok telepítésének, javításának és szervizelésének végrehajtása és / vagy felügyelete.
 • Az egyes alkatrészek hibáinak vagy hibás működés szempontjából való felmérése továbbá megfelelő tájékoztatás és ajánlás / javaslat adása az illetékes személyzetnek a helyszínen.
 • A szétszerelési és összeszerelési tesztek eredményeinek dokumentálása az ellenőrző/tesztlapokon valamint biztosítani a jegyzőkönyvek, adatlapok és helyszíni jelentések megfelelő időben történő dokumentálását a szabványoknak és követelményeknek megfelelően.
 • A munka terjedelmének és időtartamát megtervezése, valamint információ szolgáltatás a projekt vagy a helyszíni vezetői csapat számára az előkészítési és végrehajtási szakaszban.
 • A szükséges pótalkatrészek vizsgálatának megtervezése és végrehajtása valamint információ nyújtása (ajánlás) a projekt vagy a helyszíni vezetői csapat számára az előkészítési és végrehajtási szakaszban.
 • A Siemens Energy berendezések tervezett vagy nem tervezett karbantartása során felmerült szakmai feladatok felügyelete, végrehajtása és / vagy támogatása a Field Service (EU&AF) keresztképzési koncepciója szerint.
 • Biztosítani, hogy a személyzet által a helyszínen végzett munkák megfeleljenek az előírt EHS szabványoknak valamint gondoskodni az alvállalkozók és munkatársak biztonságáról és egészségéről.

A pályázóval kapcsolatos elvárások 

 • Középfokú iskolai végzettség (Felsőfokú műszaki végzettség - BSc - előnynek számít).
 • Legalább 4 év munkatapasztalat gázturbina forgó és álló alkatrészek karbantartásában).
 • Siemens Energy Gázturbina forgórészeinek valamint lapátjainak karbantartási tevékenységek során megszerezett alapos ismerete és tapasztalata előnyt jelent. 
 • Alapos ismeret és tapasztalat az energiatermelő berendezések (PG) vagy az olaj- és gázipar általános gépészeti karbantartásában.
 • Hajlandóság a folyamatos gyakorlatias munkára időkényszer és nehéz körülmények között is.
 • Nemzetközi kódok és szabványok szerinti rajzok, specifikációk és mértékegység-átváltások önálló olvasása, megértése és alkalmazása.
 • Kommunikációképes angol nyelvtudás szóban és írásban, több nyelvtudás előnyt jelent.
 • Irodai számítógépes programok (MS Office) magabiztos ismerete.
 • Problémamegoldó képesség, proaktív hozzáállás, megbízhatóság, szükség esetén hajlandó további feladatok elvégzésére.
 • Kreatív, folyamatosan tanuló, magát fejlesztő, a műszaki feladatokra egyre jobb megoldásokat kereső és találó személyiség.
 • Olyan csapatjátékos, aki képes hatékonyan és tisztelettudóan dolgozni, kommunikálni (angolul írásban és szóban) és problémákat megoldani nyomás alatt összetett környezetben, nemzetközi és kulturálisan sokszínű csapatokkal együttműködve.
 •         Az EHS (környezet-, egészség-, és munkavédelem) valamint minőségügyi követelmények és szabványok megfelelő ismerete.
 •          Hajlandó és képes új munkahelyekre önállóan utazni és ott dolgozni.

A csapatról 

Tapasztalt, kedves és barátságos kollégák a világ sok részéből egy közös célon dolgoznak, hogy a projektek határidőre, megfelelő minőségben és kivitelezésben elkészüljenek. A csapatmunka szerepe nagyon hangsúlyos, ezért olyan jelentkezőket keresünk, akik szívesen dolgoznak együtt másokkal, jól kommunikálnak angol nyelven is és vállalják a nemzetközi munkavégzéssel járó rendszeres utazást.

Ebben a videóban, többet megtudhatsz a Siemens Energyről.

A Siemens Energyről

A Siemens Energy nem csak egy energiatechnológiai vállalat a sok közül. Több mint 90 országban kínálunk megoldást az egyre növekvő energiakereslet kielégítésére az éghajlatváltozás szempontjainak figyelembevételével. Elkötelezett munkavállalóink száma mára már meghaladja a 92 000 főt – így lehetséges, hogy a világ lakosságának 16%-a számára mi állítjuk elő a villamos energiát, miközben a technológiáink segítségével hozzájárulunk az emberek és a környezet védelméhez is.

Nemzetközi csapatunk egy emberként dolgozik azért, hogy – folyamatosan feszegetve a lehetetlen határait – fenntartható, megbízható és megfizethető energiát tudjunk szolgáltatni. Az innováció 150 éves hagyománya vezérel bennünket akkor is, amikor új csapattagokat keresünk a dekarbonizáció, az új technológiák és az energetikai átalakulás terén kitűzött céljaink megvalósításához.

Hiszünk a sokszínűségben

Fontos érték számunkra, hogy nem vagyunk egyformák. Éppen ebben a sokszínűségben rejlik az erőnk. Befogadó vállalati kultúránknak köszönhetően több mint 130 különböző nemzet munkavállalói alkotják nálunk együttesen a fejlődés motorját. A Siemens Energynél az egyéniség a lényeg, függetlenül az etnikai hovatartozástól, nemtől, életkortól, vallástól, identitástól vagy fogyatékosságtól. Az a célunk, hogy a társadalom egésze a mi energiánkra építhessen, és munkavállalóink kapcsán sem engedjük, hogy bármilyen különbözőség hátrányos megkülönböztetéshez vezessen.

Juttatások

 • Modern, nemzetközi munkakörnyezet
 • Versenyképes juttatási csomag
 • Szakmai fejlődési lehetőség

 

Budapest

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok