Gépjárművezető (Kecskemét)

Gépjárművezető (Kecskemét)
Jelentkezem az állásra ›A kecskeméti székhelyű, háztartási vegyi áru és kozmetikai termékeket forgalmazó Malen Kft. fiatalos csapata már alig várja azt a dolgozni vágyó, jó munkabírással rendelkező, lelkes munkavállalót, aki hosszú távon szeretne dolgozni és céljai között szerepel egy stabil munkahely megtalálása.

Gépjárművezető

Feladatai közé fog tartozni, hogy az összekészített áruval feltöltse az autót, a rakományt eljuttassa a megfelelő helyre és ott leadja. Munkája során készpénzkezeléssel is foglalkozni fog, így precízségére is számítunk.

Fontos, hogy minimum középfokú végzettsége és C kategóriás jogosítványa legyen, legalább két éves sofőr tapasztalattal rendelkezzen. Örülünk neki, ha van targoncavezetői és/vagy D, E kategóriás jogosítványa és eddigi kilométereit balesetmentesen tette meg. Ha meg tud szólalni szerb és/vagy horvát nyelven, azt különösen díjazzuk.

A munkakör erőt és kitartást igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget, választható cafeteria elemeket és teljesítménybért biztosítunk.

Ha úgy gondolja, hogy Önt keressük, töltse fel önéletrajzát már MOST!

Kecskemét

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok