Gyárvezető (Budapest)

Gyárvezető (Budapest)
A hirdetés már lejárt!

 

PSP®

International

PSP Siklóssy és Partner Kft.

Megbízónk egy német középvállalkozás magyarországi leányvállalata, ami egy vállalatcsoport tagja. Vevőkörébe autóipari-, elektrotechnikai-, gépgyártó- és orvostechnikai vállalatok tartoznak. A magyar leányvállalat már néhány éve eredményesen működik és növekszik. A gyártókapacitás további kiépítése érdekében keresünk megbízónk részére

GYÁRVEZETŐ

Budapest, stancolás-fémmegmunkálás,
szerszámkészítés, német nyelv

Karrier rövidtávon lehetséges!

Feladatai közé tartozik többek között a magyar vállalat (stancolás, szerszámkészítés, adminisztráció), vezetése, a gyártókapacitás további kiépítése és fejlesztése. A termelés napi szintű operatív felügyelete. Kapcsolattartás a német anyavállalattal.

Ideális pályázónk gépészmérnöki vagy hasonló (gépész technikus, szerszámkészítő) végzettséggel rendelkezik. Többéves tapasztalatot szerzett termelés- vagy üzemvezetői pozícióban a stancolás vagy szerszámkészítés valamint az automatizálás területén. Fontos a minőségbiztosítás és különböző szabványok (pl. IATF 16949) ismerete. Feltétel a jó német, esetleg angol nyelvtudás.

Kérjük, fényképes német vagy angol nyelvű pályázatát (önéletrajz, végzettséget igazoló dokumentum másolata) - amelyet bizalmasan kezelünk – a 38878. pályázati számra hivatkozva küldje el.

 

PSP Siklóssy és Partner Kft.

1051 Budapest, József nádor tér 8.

Anglia . Ausztria . Belgium . Franciaország . Hollandia . Lengyelország . Luxemburg . Magyarország . Németország . Románia . Skandinávia . Spanyolország . Svájc . Ukrajna

Budapest

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok