Négycsillagos belvárosi szállodába keresünk új, elhivatott csapattagot, Head Chef pozícióba!
Head Chef
Feladatok
A pozíció célja:
A konyha működésének teljes körű irányítása, a magas színvonalú gasztronómiai élmény biztosítása, valamint a konyhai csapat vezetése és motiválása. A Head Chef felelős a menüfejlesztésért, költséghatékonyságért, minőségbiztosításért és az innovatív gasztronómiai trendek alkalmazásáért.
Feladatok:
- A konyha napi operatív működésének megszervezése és felügyelete.
- Az étterem, rendezvények és egyéb F&B egységek számára szükséges ételek elkészítésének biztosítása.
- Reggeliztetés büfé jellegge
- Szezonális és kreatív menük kidolgozása a vendégek igényeinek figyelembevételével.
- Csoportos ajánlatok és kávészünetek kidolgozása.
- Az ételek minőségének folyamatos ellenőrzése és fenntartása.
- A konyha műszaki állapotának figyelemmel kísérése.
- HACCP és egyéb higiéniai szabványok betartása és betartatása.
- Költséghatékony működés biztosítása, beleértve az alapanyagok beszerzését, készletgazdálkodást és árképzést.
- Kapcsolattartás beszállítókkal a legjobb ár-érték arányú alapanyagok beszerzése érdekében.
- A konyhai személyzet (szakácsok, segédszemélyzet) irányítása, beosztások készítése (3 havi munkaidőkeretben), toborzás, kiválasztás.
- Csapat motiválása, képzések szervezése és mentorálás.
- Utasítások, munkaköri leírások elkészítése
- Vendégvisszajelzések figyelemmel kísérése és azok alapján fejlesztések bevezetése.
- Brand standardok betartása
Követelmények
Elvárások:
- szakirányú végzettség
- többéves, szakmában eltöltött idő, folyamatosan fejlődő karrierút
- elhivatottság
- kitartás
- rugalmasság
- önállóság
- kreativitás
- megbízhatóság
- vezetői képességek
Amit kínálunk
Ha kellően elhivatott vagy szakmád iránt, és szeretnél felépíteni egy jól működő konyhát, aminek működését Te egyengetheted, olvass tovább!
Munkavégzés helye
