Információbiztonsági szakértő (junior) (Kecskemét)

Információbiztonsági szakértő (junior) (Kecskemét)
A hirdetés már lejárt!

A 2001‐ben alapított ProCons Kft. csapatába keressünk új munkatársunkat. Cégünk informatikai, információbiztonsági és adatvédelmi szakértői támogatás nyújt, illetve felelősi feladatok ellátását biztosítja ügyfeli számára országos szinten. ProCons Kft. ügyfelei több ipariágból tevődnek össze, ha nálunk dolgozol, akkor több iparági működésbe és IT környezetben nyersz belátást, szerezhetsz tapasztalatot. Cégünket fiatal kollégák rugalmasság, családcentrikusság jellemzi.

Információbiztonsági szakértő (junior)

Feladatok

Az ügyfeleinknél kialakított és fenntartott Információbiztonsági keretrendszer állapotának nyomon követése, fejlesztési javaslatok kidolgozása során aktívan számítunk Rád. Az IT biztonsági szabályzatok, eljárásrendek, a BIA, BCP, DRP, kockázatmenedzsment dokumentumok készítése, rendszeres felülvizsgálata. Az információbiztonsági folyamatok fejlesztése során gondoskodhatsz a naprakész keretrendszer fenntartásáról. A szabályzatok, eljárásrendeknek megfelelő, hatékony működés vizsgálata, a külső- és belső auditok során szintén szükség lesz a részvételedre.

Ügyfeleinknél az információbiztonság tudatosságának növelését célozva tréningjeink összeállításával hozzájárulsz a vállalati információbiztonsági kultúra fenntartásához.

Ügyfeleink IT projektjeiben az információbiztonsági szempontok figyelembevételének biztosításával már a tervezés szintjén támogatod a sztenderdeknek és legjobb gyakorlatoknak megfelelő információbiztonság fenntartását.

Követelmények

A feladatok jelentős részében számítunk IT biztonsági keretrendszerek, folyamatok tervezésével, bevezetésével, üzemeltetésével kapcsolatos tapasztalatodra (pl. BIA, BCP, DRP, kockázatelemzés, logelemzés). A belső, külső, tanúsító auditok, illetve IT üzemeltetés információbiztonsági szempontjaival kapcsolatos tapasztalatod is kamatoztatni tudod ebben a munkakörben.

Mindezekkel összefüggés szükséges a felsőfokú végzettség, információbiztonsági szakmai tapasztalat, jó problémamegoldó és kommunikációs képesség, rugalmasság, gyors alkalmazkodási képesség, precíz, analitikus, önálló munkavégzés. Elvárás a B kategóriás jogosítvány és vezetési tapasztalat.

Rendelkezel ISMS szakértői, auditori minősítéssel? Nálunk is előnyödre válhat!

Amit kínálunk

  • Szakmai fejlődési lehetőséget.
  • Összetartó csapatot, kiszámítható jövőt, versenyképes juttatást.
  • Irodai és távoli munkavégzés lehetőségét.
  • Családcentrikus munkaszervezést.

Irodai munkavégzés helye

Kecskemét

Kecskemét

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok