Junior jogi asszisztens (Budapest)

Junior jogi asszisztens (Budapest)
A hirdetés már lejárt!

Junior jogi asszisztens

Junior jogi asszisztens@EOS Magyarország

Junior jogi [email protected] Magyarország

Állás leírása:

Leérettségiztél, de jogász diplomát nem szeretnél? Ugyanakkor érdekel a jogi terület? Az EOS Magyarországnál nem csupán egy asszisztensi munkakört kínálunk Neked, élményekkel töltjük fel a mindennapjaidat. Legyen szó egy szuper nyári csapatépítőről, egy jó kis fagyi- vagy gyümölcsnapról, számos programmal színesítjük közösségi életünket.

Szakmai ismeretek:

  • irodai munkatapasztalat (*****)

Emberi tulajdonságok:

  • Megbízható
  • Pontosság, precizitás
  • Pozitív szemlélet
  • támogató hozzáállás

Előny, ha...

rendelkezel hasonló, adminisztratív területen szerzett releváns szakmai tapasztalattal, esetleg bíróságon, végrehajtó irodában, közjegyző irodában dolgoztál.

Végzettség:

  • Általános(Érettségi))

Nyelvtudás:

  • Magyar(Anyanyelvi szint))

Feladatok:

az osztályon dolgozó jogászok munkájának támogatása, a jogi eljárásokhoz kapcsolódó adminisztráció biztosítása, jogi eljárással kapcsolatos ügyek intézése (írásban és telefonon), a jogi eljárást érintő beérkező levelek feldolgozása, az adósságrendezési eljárással és a jogutódlással kapcsolatos ügyek kezelése

Technológiák, eszközök:

Jira, Microsoft Office 365

A cégről

Termékünkről:

EOS - nemzetközi pénzügyi szolgáltató

A német OTTO Csoport tagjaként az EOS elkötelezett a magas színvonalú szolgáltatás irányában. Már több mint 20 éve járulunk hozzá a gazdasági szereplők működőképességének fenntartásához a követelés-kezelés piacán. Az ügyfélkörünk legjelentősebb részét a banki- és biztosítási szektor, a közművek, a telekommunikációs és IT vállalatok teszik ki.

Munkavégzés helye

Budapest

Budapest

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok