Klímaszerelő (Budapest)

Klíma és légtechnikai szerelő állás

Klímaszerelő (Budapest)
Jelentkezem az állásra ›

Szeretnél egy profi épületgépészeti kivitelezésben tevékenykedő csapat tagja lenni? 

Klímavilág Kft épületgépészeti kivitelezés és karbantartás területén végez teljes körű szolgáltatást.

Munkánkat leginkább Pest megyében,- főleg Budapesten-, multicégeknél és nagyvállalatoknál végezzük. A munkavégzéshez modern technológiát alkalmazunk, és korszerű berendezésekkel dolgozunk.

Miért jelentkezzél hozzánk?  Nálunk alkalmad nyílik a meglévő klíma és légtechnikai szerelői tudásod kamatoztatására, de még ezek fejlesztésére is lehetőséged adódik.

Teljes munkaidőben végzendő munkáink közé tartoznak:

- nagyvállalatoknál, családi házaknál klímaberendezések fan-coilok, hőszivattyúk, VRV rendszerek szerelése, javítása, karbantartása, kivitelezése.

- légkezelők, lakásszellőztetők szerelése, felújítása, javítása, karbantartása

- egyéb épületgépészeti munkák.

Előnyös ha rendelkezel jogosítvánnyal, mert a munkába cégautóval jutunk el. Jelenleg 3 ilyen áll 6 fős csapatunk rendelkezésére, amelyek biztosítják a megfelelő munkaeszközökkel való ellátásunkat is az adott napra.

Közvetlen felettesed a cégvezető lesz. Csapatban dolgozunk egymást segítve az elvégzendő feladat gyorsabb és pontosabb megvalósítása érdekében, de szükség lesz önálló munka és döntéshozatalra is. Számunkra fontos kollégáink  elégedettsége, ezért rendszeres megbeszélésekkel próbáljuk elérni, hogy a feladatok tiszták és egyértelműek legyenek.

Ami segíti még a jóérzésünket, hogy évente néhány alkalommal összejövünk egy kellemes családi partizásra.

A legfontosabb dolog, hogy légy nyitott a munkára, nem baj ha nincs sokéves tapasztalatod, ha a jó hozzáállásod ellensúlyozni tudja azt.

Nincs más teendőd, mint a neten is megtalálható elérhetőségek egyikén jelentkezz hozzánk, hogy a bérezést és a többi kérdésed is meg tudjam válaszolni.

 

Budapest

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok