Mérnökségi technikus (Zalaegerszeg)

Mérnökségi technikus (Zalaegerszeg)
Jelentkezem az állásra ›

 

A Flex technológiai innovációt, ellátásilánc-menedzsmentet és gyártási megoldásokat kínál több mint 30 országban, különböző iparágak és végfelhasználói piacok számára.

Vállalatunk Magyarországon 7 városban – Budapesten, Gyálon, Üllőn, Nyíregyházán, Sárváron, Tabon, valamint Zalaegerszegen – közel 10 000 munkavállalót foglalkoztat. Ha szeretne többet megtudni rólunk, látogasson el flex.com weboldalunkra!

Zalaegerszegi gyáregységünk csapatába keresünk munkatársat az alábbi munkakör betöltésére:

Mérnökségi technikus

CSATLAKOZÁSI BÓNUSZT FIZETÜNK!
Jelentkezz állásajánlatunkra,
állj munkába 2022.07.01-08.31. között, és
legyen tiéd bruttó 250 000 Ft!

A legfontosabb feladatai a következők lesznek:

 • karbantartási feladatok meghatározása, ellátása;
 • gépek és berendezések hibáiból eredő problémáinak elhárítása;
 • fokozott jelenlét a folyó termelésben, napi problémák megoldásában való aktív részvétel;
 • új projektek támogatása, termelésindításban történő aktív részvétel;
 • terméktámogatás, termékanalízis – mechanikai és egyéb gyártástechnológiai szempontból.

A munkakör betöltéséhez szükséges ismeretek, elvárások:

 • középfokú műszaki (technikus) végzettség;
 • magabiztos számítástechnikai ismeretek;
 • precíz, proaktív munkavégzés;
 • 4 műszakos munkarend vállalása.

Előnyként értékeljük:

 • hasonló munkakörben vagy karbantartási területen, elektronikai iparban szerzett szakmai tapasztalatod.

Amiért érdemes nálunk dolgozni:

 • alapfizetésen felüli juttatások: csatlakozási bónusz, cafeteria, havi bónusz;
 • professzionális, modern munkakörnyezet;
 • tényleges szakmai fejlődési lehetőség;
 • jó hangulatú, összetartó csapat.

Munkavégzés helye:

Zalaegerszeg

 

A Flex nem fogad el kéretlen önéletrajzokat fejvadászoktól, munkaerő-közvetítő cégektől, vagy díj alapú toborzási szolgáltatásokat. A Flex az esélyegyenlőséget tiszteletben tartó munkáltató, a munkaerő-kiválasztási döntéseket képesítés, képesség, valamint szakmai tudás alapján hozza meg. A Flex nem alkalmaz hátrányos megkülönböztetést a foglalkoztatási lehetőségek és gyakorlatok során életkor, faj, vallás, bőrszín, nem, származás, családi állapot, szexuális orientáció, nemi identitás, veterán állapot, fogyatékosság, terhesség, illetve bármely más jog által védett állapot alapján. Flex a tőle elvárható mértékben lehetőséget biztosít arra, hogy a fogyatékkal élő képzett pályázók is részt vehessenek a kiválasztási folyamatban. Kérjük, hogy az [email protected] e-mail címen tudassa velünk, ha bármilyen speciális körülményre van szüksége ahhoz, hogy részt tudjon venni a kiválasztási folyamatunkban. A megadott e-mail címen csak ésszerű, Flex munkakörre vonatkozó jelentkezési kérelmek megvizsgálására kerül sor. A Flex felveszi Önnel a kapcsolatot, ha a szakmai háttere és képzettsége megfelel a megpályázott pozícióhoz szükséges elvárásoknak. Köszönjük, hogy a Flexet választotta. Az általunk kért információk: Azokat a személyes adatokat tároljuk, amelyet Ön a weboldalunkon keresztül megad, vagy más módon eljuttat hozzánk. Ez magába foglalhatja többek között az elérhetőségeit; információkat, amelyeket online kérdőíveken, visszajelzési íveken keresztül juttat el hozzánk, valamint az álláspályázatok során az önéletrajzban megadott adatokat. Az Ön által megadott adatokat annak a szervezeti egységünknek továbbítjuk, amelyik az adott munkakört meghirdette. Az adatokat üzleti célokra használjuk fel, többek között megjegyzésekre vagy kérdésekre válaszolunk; feldolgozzuk az állásajánlatainkra érkező jelentkezéseket; webes felületet biztosítunk különböző tartalmak másokkal történő megosztására; illetve amennyiben vevőnket vagy beszállítóinkat képviseli, az üzleti együttműködésre vonatkozó információk kezelésére. Adatait a Munkaerő-felvételi adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltaknak megfelelően kezeljük, melyről bővebb információt weboldalunkon (flex.com) talál a Careers menüpontban. Adatkezeléssel kapcsolatos kérdéseivel a Flex globális adatvédelmi felelőséhez fordulhat: Email: [email protected]

 

Zalaegerszeg

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok