Minőségbiztosítási Vezető (Székesfehérvár)

Minőségbiztosítási Vezető (Székesfehérvár)
Jelentkezem az állásra ›

Legyünk együtt sikeresek!

Az alábbi pozícióba keresünk leendő kollégát Partnerünk részére:

Minőségbiztosítási Vezető

Feladatok

  • Minőségirányítási rendszer működtetése:;
  • Az élelmiszer-biztonsági és minőségi követelmények biztosítása és fejlesztése a gyártás során;
  • A Quality Management System (QMS) és HACCP rendszer fenntartása, működtetése, folyamatos fejlesztése;
  • GMP, fogyasztói/panaszkezelési mutatók (KPI-k) folyamatos figyelemmel kísérése és javítása;
  • Jogszabályi és vállalati előírások betartása:;
  • A termékek megfelelőségének biztosítása a hatályos jogszabályoknak, FSSC 22000 szabványoknak, vállalati belső szabályzatoknak megfelelően;
  • Kapcsolattartás a hatóságokkal a minőségbiztosítás, munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén;
  • Kapcsolattartás a vállalat központi (corporate) minőségügyi és HSE szervezetével;
  • Laborvizsgálatok, elemzések:;
  • Nyersanyagok, csomagolóanyagok, félkész- és késztermékek kémiai, fizikai és érzékszervi vizsgálatainak felügyelete ISO és belső előírások szerint;
  • A vizsgálati eredmények értékelése, és ezek alapján javaslattétel a folyamatfejlesztésre.;
  • Emberi erőforrás menedzsment:;
  • A QA csapat irányítása: célkitűzések meghatározása, teljesítményértékelés, coaching, napi szintű koordináció;
  • Minőségügyi szemlélet fejlesztése a gyár egészében, tréningek és belső oktatások szervezése;
  • Keresztfunkcionális együttműködés:;
  • Együttműködés és információcsere más részlegekkel (gyártás, fejlesztés, logisztika stb.);
  • Minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági témákban más vezetők és kollégák támogatása, mentorálása;
  • Kockázatkezelés, válsághelyzetek:;
  • Krízishelyzetek kezelése (pl. termékvisszahívás, gyártási hiba) a vállalati irányelvek és üzleti célok figyelembevételével;
  • Kockázatok értékelése, megelőző és korrekciós intézkedések kidolgozása;
  • Költségvetés és fejlesztési tervek:;
  • A minőségbiztosítási terület költségvetésének tervezése, nyomon követése;
  • Fejlesztési igények felmérése, beruházási javaslatok előkészítése.

Elvárások

  • Felsőfokú végzettség kémia, mikrobiológia vagy élelmiszeripari technológia területen;
  • Min. 4 év tapasztalat minőségbiztosítási és/vagy gyártási területen;
  • Mély ismeretek a minőségirányítási rendszerekről: ISO, GMP, HACCP, FSSC 22000;
  • Élelmiszer-feldolgozási technológiák alapos ismerete;
  • Analitikai vagy mikrobiológiai laborban szerzett tapasztalat;
  • Vezetői tapasztalat csapat irányításában;
  • Magabiztos angol nyelvtudás szóban és írásban;
  • Alapvető pénzügyi és számítógépes ismeretek;
  • A hazai és EU-s élelmiszerbiztonsági jogszabályok ismerete.

Amit kínálunk

  • Stabil, nemzetközi háttérrel rendelkező vállalat;
  • Versenyképes fizetés és juttatási csomag;
  • Szakmai fejlődési lehetőségek, tréningek;
  • Hosszú távú karrierlehetőség egy modern és innovatív környezetben.

Munkavégzés helye

  • Székesfehérvár

Jelentkezés módja

Küldje el jelentkezését a „Jelentkezem az állásra most” gombra való kattintással!

  • A fényképes önéletrajzokat magyar /és idegen nyelven is várjuk.
  • Kérjük, a levél tárgyába írja be a pozíció nevét és a referencia számát.
  • Köszönjük! Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft. Nyilvántartási szám: 3376-1/2008
Székesfehérvár

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok