Műszaki ügyintéző (Budapest)

Műszaki ügyintéző (Budapest)
Jelentkezem az állásra ›

Műfű burkolatokat telepítő és forgalmazó cég

Műszaki ügyintéző

munkatársat keres

A Holland Pázsit Kft. piacvezető a magyarországi természetes hatású műfüvek piacán. Tevékenységünkkel szebbé tesszük az emberek környezetét és megszabadítjuk őket a kertfenntartás állandó problémájától.

A cég magyarországi tevékenységének bővítéséhez műszaki, szervezési munkában jártas munkatársat keres.

Feladatok

Ebben a pozícióban egyrészt a beszállítókkal és partnerekkel való kapcsolattartás lesz a feladatod, másrészt a kollégákkal és ügyfelekkel való kommunikáció, hogy a cég tevékenysége gördülékenyen működjön és fejlődjön.

Elvárások

Fontos, hogy jól tudj kommunikálni az ügyfelekkel és munkatársakkal. Legyen alapfokú számítástechnikai ismereted és társalgási szintű angol nyelvtudásod.

Előnyök

Olyanok jelentkezését várjuk, akik szeretik a mozgalmas munkát és már korábban bizonyították, hogy tudnak keményen dolgozni azért, hogy valós eredményeket érjenek el a munkájukban.

Amit kínálunk

A munkád sikeres elvégzéséhez teljes körű betanítást és háttértámogatást adunk. Ez a cég versenyképes fizetést, stabilitást, kihívásokat, egy jó csapatot és fejlődési lehetőséget biztosít.

Munkavégzés helye

Budapest, XIII. ker.

Jelentkezés módja

Ha úgy érzed, hogy te ebben sikeressé válhatsz, jelentkezz most! Küld el fényképes önéletrajzodat és nettó fizetési igényedet a "Jelentkezem az állásra" gombra való kattintással!

Budapest

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok