Öntödevezető (Komárom-Esztergom megye)

Öntödevezető (Komárom-Esztergom megye)
Jelentkezem az állásra ›

 

PSP®

International

PSP Siklóssy és Partner Kft.

Megbízónk német tulajdonú, régóta Magyarországon működő, összetett termékportfólióval rendelkező vállalat, mely számos iparág stabil beszállítója bel- és külföldön egyaránt. Saját ágazatában magyar és nemzetközi viszonylatban is előkelő piaci részesedéssel rendelkezik. A vállalat magyarországi üzemébe keresünk

ÖNTÖDEVEZETŐT
(Alumínium nyomásos-öntöde, Észak-Dunántúl, német nyelv)

Karrier rövidtávon lehetséges!

Feladata a nyomásos alumínium öntöde vezetése, fejlesztése és a termelés folyamatos biztosítása, a termelékenység, hatékonyság és profitabilitás növelésével. A technológiai folyamatok fejlesztése, az erőforrások maximális kihasználása, a megfelelő létszám és termeléshez szükséges anyagok biztosítása, a minőségirányítási rendszerben és a vállalat eljárási utasításában előírtak betartása és betartatása.

Ideális pályázónk felsőfokú öntőmérnöki diplomával és többéves gyártó vállalatnál szerzett vezetői tapasztalattal rendelkezik. Nagy tapasztalatot szerzett gyártási rendszerek hatékony kialakításában, működtetésében és továbbfejlesztésében, a munkaerő szervezésében, irányításában és a termelékenység fejlesztésében. Feltétel a német tárgyalóképes nyelvtudás, az MS-Office és integrált vállalatirányítási rendszer ismerete.

 

Kérjük, fényképes magyar és német nyelvű pályázatát - amelyet bizalmasan kezelünk – a 38867. pályázati számra hivatkozva küldje el.

 

PSP Siklóssy és Partner Kft.

1051 Budapest, József nádor tér 8.

Anglia . Ausztria . Belgium . Franciaország . Hollandia . Lengyelország . Luxemburg . Magyarország . Németország . Románia . Skandinávia . Spanyolország . Svájc . Ukrajna

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok