Patikalátogató – étrend kiegészítők (Dél-kelet magyarország) (Magyarország)

Patikalátogató – étrend kiegészítők (Dél-kelet magyarország) (Magyarország)
A hirdetés már lejárt!

Patikalátogató – étrend kiegészítők


A Pharma Nord egyike Európa vezető étrend-kiegészítő és gyógyszergyártó vállalatainak. Az egészséges életmód megismertetése nagyon fontos számunkra. Annak a kommunikálására törekszünk, hogy az étrend-kiegészítők használata a megelőzésben nagyon fontos, és ennek eléréséhez a minőségi és tudományosan dokumentált termékeink lehetőséget nyújtanak.

Patikalátogatót keresünk dél-kelet magyarországi területre. Csongrád, Békés, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun Szolnok megyékre.

A jelentkezőnél elvárás, hogy érdeklődjön az egészséges életmód iránt és rendelkezzen a cég és a pozíció iránti elkötelezettséggel.

Feladat meghatározás

  • Gyógyszertárak látogatása napi rendszerességgel
  • Értékesítési feladatok végzése megadott terv alapján napi rendszerességgel
  • Dekorációs anyagok kihelyezése gyógyszertárakban
  • Tréningek tartása gyógyszertárakban
  • Egyéb a munkaköri leírásban meghatározott feladatok végzése gyógyszertárakban
  • Adminisztrációs feladatok ellátása
  • Oktatásokon való részvétel

Végzettség

Felsőfokú végzettség elvárt. A feladat elvégzéséhez jó kommunikációs képesség és csapatjátékos mentalitás szükséges. Elvárt a minimum középfokú angol nyelvtudás, szóban és írásban. Munkatapasztalat értékesítési területen elvárt. Vezetési gyakorlat elvárt. A jelentkezőnek fejlődési lehetőséget nyújtunk mind szakmai, mind pedig személyes szinten.

A Pharma Nord kihívásokkal teli és érdekes munkát kínál fiatal, lendületes csapat tagjaként. A Pharma Nordnak komoly növekedési és fejlesztési terve van a magyar piacon, budapesti irodájában jelenleg 8 fő dolgozik.

A feladat megbízási szerződési formában kerül elvégzésre. Egyéni vállalkozói vagy céges vállakozási forma szükséges.

Jelentkezés módja

Kérjük önéletrajzát és motivációs levelét a "Jelentkezem az állásra" gombra való kattintással vagy postai úton küldje el a Pharma Nord irodába. Cím: 1139 Budapest, Váci út 95. Határidő 2020. június 30.

A borítékra írja rá: Patika látogató dél-kelet Magyarország.

A Pharma Nord Európa egyik vezető étrend-kiegészítő és gyógyszergyártó vállalata. Központi irodája Dániában található, 25 leányvállalata és 20 üzleti partnere van világszerte. A Pharma Nord termékeit forgalmazzák Európában, a  Közel-Keleten és a gyorsan növekedő piacokon Ázsiában, valamint Oroszországban és az USA-ban.

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok