Pénzügyi, gazdasági elemző (Szeged)

Pénzügyi, gazdasági elemző (Szeged)
Jelentkezem az állásra ›


Pénzügyi, gazdasági elemző

Fiatalos, lendületes, szegedi csapatunkba várjuk precíz, pontos, megbízható és jó problémamegoldó képességgel rendelkező új kollégánkat, aki hosszú távon szeretne dolgozni és céljai között szerepel egy stabil munkahely megtalálása

Fontos, hogy legyen felsőfokú végzettséged gazdasági- vagy pénzügyi területen. Számítunk minimum 1 éves aktív elemző, kontrolling tapasztalatodra és felhasználói szintű MS Office ismereteidre. Elvárásunk, hogy rendelkezz összetett gondolkodásmóddal és rendszerszemlélettel. Örülünk neki, ha középfokon tudsz angolul és/vagy van tapasztalatod hasonló nagyságú cégnél. Előnynek számít, ha van pénzügyi és számviteli ügyintéző- és/vagy mérlegképes könyvelő végzettséged. Fontos, hogy motiváljon a személyes fejlődésed!

Feladataid közé fog tartozni, hogy készíts üzemgazdasági elemzéseket, jelentéseket; eredmény- és költségelemzéseket, terv-tény kimutatásokat; költséghelyi terv-tény elemzéseket és jelentéseket; jövedelmezőség elemzéséhez kimutatásokat, statisztikákat. A készlethatékonyság és a vevőállomány ellenőrzése is a Te feladatod lesz. Megmutathatod ügyességedet a következő folyamatokban is: költségek ellenőrzése, eltérések okainak feltárása, javító intézkedések elkészítése; előállítási és általános költségek tervezése és követése, ellenőrzése; rövid távú előrejelzések előállítása integrált eredmény-kimutatással és Cash Flow számítással a döntések meghozatalának támogatására. Statisztikák, döntés-előkészítő anyagok összeállítása is színesíti a feladatokat.

A munkakör magabiztosságot, türelmet és kitartást igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget és választható cafeteria elemeket biztosítunk.

Ha úgy gondolod, hogy Téged keresünk, lelkiismeretes vagy, munkádért 100 %-ban felelősséget tudsz vállalni, töltsd fel fényképes önéletrajzodat már MOST!

Szeged

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok