Process Engineer (Pest megye)

Process Engineer (Pest megye)
Jelentkezem az állásra ›

Process Engineer

 

Az Ön új cége 
Folyamatmérnök pozíció nyitott jól ismert nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Pest megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
A folyamatmérnök pozícióban a a meglévő termékek és újonnan bevezetésre kerülő termékek gyártástámogatásáért, a folyamatok fejlesztéséért lesz felelős. NPI folyamatokban műszaki tervezés és gépek üzembehelyezése lesz a feladata. A gyártási folyamatok meghatározásával, fejlesztésével fog foglalkozni.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A pozíció betöltéséhez felsőfokú gépész-, villamos-, mechatronikai mérnöki végzettség szükséges  és pár éves hasonló területen szerzett tapasztalat vagy épp pályakezdő státusz. Középszintű angol nyelvismeret szükséges.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat több régióban jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Küldjünk emailt, ha hasonló hirdetés kerül az oldalra?

Ne maradj le egy jó állásról!

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok