Stúdiótechnikus (Budapest)

Stúdiótechnikus (Budapest)
A hirdetés már lejárt!

 

 

A Legfőbb Ügyészség Igazgatási Önálló Osztályának Hang- és Képtechnikai Csoportja tisztviselői álláshelyének betöltésére legalább középfokú iskolai végzettséggel és legalább 3 éves, hasonló munkakörben (pl. médiában hang- és képfelvétel, utómunka, vállalati, intézményi kép-hangtechnikus) szerzett szakmai tapasztalattal rendelkező

stúdiótechnikust

keres 6 hónapos próbaidő kikötésével.

A technikus főbb feladatai:

  • továbbképzések, konferenciák, egyéb rendezvények technikai támogatásának előkészítése, lebonyolítása, utómunkálatok elvégzése (hang- és képtechnika, projektoros vetítés, számítógépes támogatás),
  • fotózás és videofelvétel készítés protokoll eseményeken, ügyészségi rendezvényeken,
  • videóvágás, fotó- és videógrafikusi munka,
  • szolgálati igazolványok készítése.

Elvárások:

  • kulturált megjelenés, monotónia- és stressztűrő képesség, valamint precíz munkavégzés.

Előnyt jelent:

  • a társalgási szintű angol vagy német nyelvtudás,
  • a szakirányú szakképesítés,
  • a szakirányú felsőfokú iskolai végzettség.
     

A jogállásra és javadalmazásra a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény (Üjt.) vonatkozik.

A jelentkezéshez csatolni kell az életút bemutatását és elérhetőségeket tartalmazó fényképes szakmai önéletrajzot, a végzettséget igazoló okiratmásolatokat, valamint a szakmai tapasztalatot igazoló iratokat.

A pályázatot elnyert személynek külön felhívásra hatósági erkölcsi bizonyítvánnyal szükséges igazolnia, miszerint büntetlen előéletű, illetve nem áll foglalkozástól eltiltás hatálya alatt, továbbá az önéletrajzában feltüntetett végzettséget, egyéb képzettséget tanúsító bizonyítványainak, okiratainak, valamint a korábbi munkaviszonyokat igazoló iratainak eredeti vagy hitelesített másolatát be kell mutatnia.

A pályázatokat 2024. június 20. napjáig beérkezően a Legfőbb Ügyészség Igazgatási Önálló Osztályára (Budapest, 1372 Pf. 438) kérjük megküldeni, illetve e-mailben.

A pályázó önéletrajzának megküldésével egyidejűleg hozzájárulását adja a személyes adatai kezeléséhez.

 

Budapest

Állásajánlatok - legnépszerűbb városok