Előkészítés és főzés:
A napi ételkínálat összeállításában való részvétel
Alapanyagok előkészítése, minőségellenőrzése
Receptúrák pontos követése, ételek elkészítése a technológiai előírások szerint
Kalkulációs szabályok betartása, betartatása
Tálalás és kiszolgálás:
Ételek adagolása, tálalása előírás szerint
Vendégközpontú, udvarias kiszolgálás
Tálalópult tisztán tartása, folyamatos feltöltése
Munkaterület rendben tartása:
Munkaeszközök előkészítése, tisztántartása
Napi maradványok szakszerű tárolása
Munkaterület zárása, berendezések ellenőrzése, biztonságtechnikai feladatok elvégzése
Szakács szakmunkás bizonyítvány, vagy szakirányú középfokú/felsőfokú végzettség
Legalább 2-3 év szakmai tapasztalat
Gasztronómiai ismeretek, receptúrák pontos követése
Saját fejlődés iránti elkötelezettség
Étlapkialakításban való aktív részvétel
Személyes kompetenciák:
Igényes, precíz munkavégzés
Jó szervező- és problémamegoldó képesség
Csapatban való hatékony együttműködés
Egyéb elvárások:
Egészségügyi alkalmasság
Büntetlen előélet
Nyíregyháza